De vacature is succesvol toegevoegd als favoriet.Ik wil graag een herinnering!

Werken bij Reko Recycling

Reko Recycling is een Rotterdams bedrijf waar gemotiveerd personeel het verschil maakt. Daarom zijn we niet alleen op zoek naar talent, maar vooral ook naar collega’s die met plezier willen werken.

Zoek vacatures
Filters
Filters
Filtermogelijkheden
Sorteer op:

Filters

Filters herstellen

Shovelmachinist

Vondelingenplaat
2400 - 3000
40 uur
MBO

Werk jij graag zelfstandig op grote machines? En wil je werken van 16:00 tot 24:00? Lees dan snel verder voor deze functie van shovelmachinist!

Procesoperator Asfalt

Rotterdam
2400 - 3700
40 uur
MBO

Dagelijks zie je als Procesoperator Asfalt heel wat tonnen asfalt en dakleer verwerkt worden tot nieuwe grondstoffen voor de bouwsector. Ook wekt de installatie elektriciteit op. Jij als Procesoperator bent bezig met: sleutelen, schoonmaken en de installatie draaiende houden.

Procesoperator 5 ploegen

Rotterdam
2500 - 4000
40 uur
MBO

Wil jij als Procesoperator werken bij een van de grootste brekerinstallaties in de wereld? Vind jij het heerlijk om te sleutelen en te zorgen dat het proces draaiende blijft? Solliciteer dan snel en mogelijk werk jij binnenkort bij dit gave bedrijf.

Wil je graag persoonlijk contact?

Arjan vertelt je graag meer over Reko Recycling in een persoonlijk gesprek. Neem vrijblijvend contact op voor al je vragen.

Duurzaam bedrijf met korte communicatielijnen en een echte Rotterdamse mentaliteit

Ons bedrijf Recycling Kombinatie REKO BV is een Rotterdams havenbedrijf met een poldermentaliteit. Wat onze organisatie kenmerkt zijn korte communicatielijnen en een directe cultuur.

Op de Vondelingenplaat in Rotterdam staan twee duurzame fabrieken waar asfalt en dakleer gerecycled wordt. Onze fabrieken zorgen met een thermisch reinigingsproces ervoor dat van oud asfalt en dakleer nieuwe grondstoffen voor de bouw worden gemaakt. Bij deze grondstoffen kun je denken aan zand, grind, granulaat, filler en gips. Naast dat asfalt en dakleer worden verwerkt tot nieuwe grondstoffen, wekken beide fabrieken energie op, goed voor zo’n 70.000 huishoudens.

Doorgroeimogelijkheden en goede opleidingsmogelijkheden

Om je technische skills en ervaring goed in te kunnen zetten voor nu en in de toekomst is het mogelijk om verschillende opleidingen te volgen. Als procesoperator kun je bijvoorbeeld denken aan een opleiding VAPRO. Ook cursussen zoals Elektrisch Schakelen of BHV behoren tot de mogelijkheden.

Recycling Kombinatie REKO BV kijkt voor de lange termijn en bij goed functioneren ontvang je dan ook een vast contract na een inwerkperiode van 7 à 8 maanden. Binnen ons bedrijf maken meer dan 100 gemotiveerde werknemers het verschil. Daarom zijn we niet alleen op zoek naar talent, maar vooral ook naar collega’s die met plezier willen werken.