Partners

Bij Intro Personeel verbinden we werkgevers en werknemers aan elkaar, zodat talent de kans krijgt om te bloeien. Zelf zijn we verbonden aan een aantal andere organisaties. Door samen te werken staan we samen sterker!

Intro Personeel heeft een grote broer: Florys. Deze dienstverlener ontzorgt op de terreinen van mens, werk en organisatie. Bijvoorbeeld voor het starten van een uitzendbureau, uitbesteden van backoffice uitzendbureau werkzaamheden of het kiezen van de juiste recruitmentsoftware. Florys biedt onder meer financiële en administratieve ondersteuning, fiscale en juridische expertise en kennis op het gebied van HR, Proces en IT. Dit leidt tot een integrale aanpak met oplossingen die samen werken. Dat helpt de ondernemer zijn keuzes in lijn te brengen met zijn strategische doelen.

Sommige mensen leven met een ziekte, een lichamelijke of geestelijke beperking. Ook zijn er mensen die in het verleden bepaalde keuzes hebben gemaakt en daardoor een stempel hebben gekregen. Deze mensen staan vaak buitenspel op de arbeidsmarkt. JobUp gelooft dat ook deze bijzondere mensen talenten hebben ontvangen. Met wat extra aandacht en inspanning kunnen deze talenten ingezet worden in onze maatschappij en in het bedrijfsleven. JobUp heeft de ambitie om dit bijzondere talent te zoeken en in te zetten. Hierdoor komen deze bijzondere mensen én bedrijven tot bloei!

Je wilt er alles aan doen om ziekteverzuim in een bedrijf zo snel mogelijk te verlagen. Prevenzo helpt medewerkers door begeleiding te geven, aandachtig te luisteren, mee te leven, en de juiste vragen te stellen. Hierdoor krijgen we grip op ziekte en verzuim. Door de gezondheid van de werknemers, fysiek en mentaal, centraal te stellen zorgt Prevenzo ervoor dat ze snel weer tot bloei komen in het arbeidsproces. 

Met Brys brengen wij jouw carrière naar een hoger plan. Of je nu net klaar bent met je studie of toe bent aan een nieuwe stap, bij ons ben je aan het juiste adres. Bij Brys werken we met een team van ervaren recruiters.

Geen snelle verkopers, maar sparringpartners die echt met je meedenken. Ieder met z’n eigen uitgebreid netwerk en specialisme. Door ons goed in jouw situatie te verplaatsen, de juiste vragen te stellen en goed te luisteren willen we de sleutel zijn naar een nieuwe uitdaging. Soms kan een assessment of talentenanalyse ons daar goed bij helpen. De wind in de zeilen van jouw carrière, daar gaan we voor!

We richten ons op banen voor hoger opgeleiden die je bij elke wat grotere organisatie tegenkomt: Finance, HR, Office/support, Administratief, Marketing, Sales & Management.

Met Irys geloven wij in een wereld waarin iedereen voldoende kwalitatieve zorg krijgt. Dat begint voor een belangrijk deel bij mensen die hart voor de zorg hebben en hun talent willen inzetten. Irys zet zich elke dag in om hen de tijd en aandacht te geven die ze verdienen. Dat doen wij door mensen te zoeken en te verbinden aan passende organisaties in de ouderenzorg, GGZ, gehandicaptenzorg, kinderopvang of verpleegkunde. Samen brengen wij de zorg tot bloei!