Zou je pakweg tien jaar geleden tegen Mathijs hebben gezegd dat hij personeel zou gaan bemiddelen, dan had hij je ongetwijfeld hoogst verbaasd aangekeken. Op dat moment was hij namelijk nog militair bij de Koninklijke Landmacht. Zo’n elf jaar diende de Ambachter als officier in het Nederlandse leger.

Inmiddels werkt Mathijs alweer sinds 2014 bij Intro Personeel. In 2018 heeft hij samen met twee andere collega’s de nieuwe vestiging in Bodegraven opgestart. “Een supergave klus.” Geen wonder dat Mathijs veel plezier beleeft aan zijn werk. “Goed luisteren, inschattingsvermogen, kort op de bal zitten en een antenne voor ‘de markt’. Dat zijn zaken waar je goed in moet zijn in mijn werk. Daar heb ik veel plezier in. Samen met enthousiaste collega’s maken we er elke dag weer een waardevolle dag van.”

Overigens is Mathijs getrouwd en vader van drie kinderen. In zijn vrije tijd trekt hij er graag op uit, om tijdens vakanties met z’n gezin nieuwe plekken in Europa te ontdekken. Ook speelt hij zaalvoetbal en staat hij graag voor anderen klaar. “Sinds 2,5 jaar ben ik daarnaast piano gaan spelen. Erg leuk én ontspannend om iets nieuws te leren!”