Toon vacatures
Intro Personeel
Vacatures in

Vianen

Filters
Filtermogelijkheden
Sorteer op:

Filters

Filters herstellen

Magazijnbeheerder Warehouse

Vianen
2800 - 3500
38 uur
MBO

Neem jij graag verantwoordelijkheid voor alle logistieke processen? Dan is de functie van Magazijnbeheerder Warehouse iets voor jou!

Monteur Machinebouw

Vianen
2400 - 3000
38 uur
MBO

Ben je de monteur in de machinebouw? Zoek je een functie waar jij alle vrijheid krijgt? In deze vacature lees je hoe jouw loopbaan als Monteur Machinebouw eruit ziet!

Medewerker Afmontage Werktuigen

Vianen
2500 - 3250
40 uur
VMBO

Ben jij een echte sleutelaar? Dan zoeken wij jou! Voor diverse reparaties en opbouw van grondverzet- en andere landbouwmachines zoeken wij enkele enthousiaste en gemotiveerde techneuten. Heb jij een technische opleiding afgerond en heb jij recente ervaring met assemblage- en afmontagewerkzaamheden van hydraulische, mechanische en elektrotechnische componenten dan is jou droombaan!

Logistiek Teamleider Veiligheidsmaterialen

Vianen
2300 - 2800
40 uur
MBO

Een brede magazijn functie in een schone omgeving? Een wereld op z’n best zonder asbest? Dan ben jij wellicht onze nieuwe Logistiek Teamleider Veiligheidsmaterialen? 

Magazijnmedewerker Veiligheidsmaterialen

Vianen
2100 - 2300
40 uur
MBO

Een brede magazijn functie in een schone omgeving? Een wereld op z’n best zonder asbest? Dan ben jij wellicht onze nieuwe Magazijnmedewerker Veiligheidsmaterialen? 

Medewerker Financiële Administratie

Vianen
2250 - 3000
24 uur
MBO

Toch is het fijn om te merken dat je onmisbaar bent, en het werk er toe doet. Jij zorgt als Medewerker Financiële Administratie voor een juiste financiële administratie die zorgt voor de benodigde inzichten. Interesse? Lees dan snel verder.

Elektromonteur Zonnepanelen

Vianen
2100 - 2450
38 uur
MBO

Schreeuw het van de daken! Wij zoeken een Elektromonteur Zonnepanelen.

Werkvoorbereider Servicecoördinator

Vianen
2800 - 3500
40 uur
MBO

Ben jij technisch onderlegd en service gericht? Wellicht is deze interessante vacature dan voor jou!

Inkoper Energie

Vianen
2100 - 2600
40 uur
HBO / WO

De thema’s van deze tijd; duurzame energie en technologische ontwikkeling. Als er één over mee kan praten dan ben jij dat. Als Inkoper Energie zorg je ervoor dat de monteurs zo veel mogelijk klanten kunnen helpen met het installeren van zonnepanelen, laadpalen, accu’s, infrarood verwarming en warmtepompboilers.

Monteur Zonnepanelen Junior

Vianen
1725 - 2150
38 uur
VMBO

Als Monteur Zonnepanelen Junior mag jij namelijk elke werkdag het dak op! Telkens weer werk jij met een mooi uitzicht over een stad of dorp. Je leert een mooi vak.