De vacature is succesvol toegevoegd als favoriet.
Toon vacatures
Intro Personeel

Vacatures Alblasserdam

Intro Personeel heeft een breed aanbod aan vacatures in Alblasserdam.
Wij kennen namelijk de banenmarkt in deze omgeving als geen ander. Ben jij op zoek naar nieuwe uitdaging in deze omgeving?
Onze enthousiaste recruiters staan altijd klaar om samen met jou de perfecte baan te vinden!

Intro Personeel heeft een breed aanbod aan vacatures in Alblasserdam.
Filters
Filters
Filtermogelijkheden
Sorteer op:

Filters

Filters herstellen

Monteur werkplaats

Alblasserdam
2100 - 2600
40 uur
VMBO

In deze fulltime functie werk je dagelijks met glas en metaal. Jij maakt glazen constructies, bedoeld voor serres, tuinkamers en glazen terrasafscheidingen. Je gaat als volgt te werk: Je leest van de tekening hoe het project moet worden. Je maakt de metalen profielen op maat voor het glas. Je bevestigt de profielen op het glas. […]

Servicemonteur junior

Alblasserdam
2200 - 3200
40 uur
VMBO

Tevreden klanten en een hoop mooie klussen, het hele land door om klanten blij te maken als Servicemonteur Junior.

Leerling dakdekker

Alblasserdam
1900 - 2300
40 uur
VMBO

Je kunt het dak op! Jij hebt geen hoogtevrees, leert een mooi vak en ziet heel Nederland. In deze functie als leerling – dakdekker ben jij bezig met het repareren en aanleggen van daken. Lees snel verder!

Transportplanner

Alblasserdam
2500 - 4000
40 uur
MBO

Te land, ter zee en in de lucht, tegenwoordig zelfs over het spoor. Jouw verantwoordelijkheid om al die ritten vlekkeloos te laten verlopen! Hoe? Lees snel verder.

Logistiek Medewerker

Alblasserdam
2100 - 2500
38 uur
VMBO

Toe aan een nieuwe uitdaging in de logistiek? En lijkt het je leuk om de ene dag uit te slapen en de andere dag vroeg klaar te zijn? Als Orderpicker begin je om 07:00, of om 10:00 uur. Je werkt volgens een vast rooster, die je zelf kan bepalen! 

Logistiek Medewerker

Alblasserdam
2300 - 2700
40 uur
VMBO

Ervaring in de Logistiek en op zoek naar een andere uitdaging? Kom werken in het Magazijn en zorg er samen met je collega voor dat alles goed is geregeld op de Logistiek! 

Assemblagemedewerker

Alblasserdam
2400 - 3200
40 uur
MBO

Graag met je handen bezig? Als Montagemedewerker bouw je complete accu containers op! Ook als je het wil leren ben je welkom.

Groenvoorziener

Alblasserdam
1700 - 2300
40 uur
MBO

Lekker bezig zijn in de buitenlucht, samen met je collega’s, diverse projecten uitvoeren in de groenvoorziening in de omgeving van Alblasserdam. Zie jij dit zitten? Lees dan snel verder!

Monteur kozijnen

Alblasserdam
2300 - 3200
40 uur
MBO

In je eigen bus door heel Nederland, zelfstandig werken als monteur. Hang- en sluitwerk, toegangssystemen en storingen verhelpen. Let’s go!

BBL Monteur mechatronica

Alblasserdam
840 - 2455
32 -
38 uur
MBO

Intro Personeel is op zoek naar een gemotiveerde BBL Leerling Monteur Mechatronica! Ben jij op zoek naar een vervolgstudie tot een echte vakman, of wil jij je laten omscholen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zorgen dat jij kan werken en leren.

Veelgevraagde vacatures Alblasserdam

Het vakgebied waar een breed aanbod van is de elektrotechniek. Intro Personeel heeft voor vacatures in Alblasserdam onder andere de volgende functies beschikbaar: monteur, werkvoorbereider, lasser en nog veel meer. Spreek een baan in de elektrotechniek jou aan en ben je woonachtig in de omgeving voor de vacatures in Alblasserdam? Intro Personeel heeft enthousiaste recruiters werken die jou verder willen helpen. Wil je in een ander vakgebied werken? Via de filters aan de linkerzijde kan jij de juiste baan vinden die bij jou past!

Hoe kan ik het beste solliciteren voor vacatures in Alblasserdam?

Als je gaat solliciteren bij vacatures in Alblasserdam, is het belangrijk dat je jezelf goed voorbereid. Verschillende factoren zijn namelijk belangrijk om een goede indruk achter te laten bij de werkgever. Wil jij graag weten hoe jij het beste kan solliciteren bij een nieuwe uitdaging? Ontdek onze blog waarin veel sollicitatietips worden weggeven.

Samir aan het werk als monteur bij vacatures in ridderkerk.

Intro Personeel Alblasserdam

Intro Personeel heeft een vestiging tegen de rand van Kinderdijk zitten. Hier werken enthousiaste recruiters uit de omgeving die kandidaten graag helpen aan een nieuwe baan. Bij deze vestiging is alles begonnen voor Intro Personeel in 2006. De recruiters zijn oprecht geïnteresseerd in de drijfveren van de kandidaten en zullen er alles aan doen om ze te helpen bij de vacatures in Alblasserdam. Neem contact op met deze vestiging als je vacatures in Alblasserdam en omgeving zoekt.

Een banentool voor vacatures in Alblasserdam

Bij het vinden van een nieuwe baan, komen er vaak veel vragen omhoog. Dit zijn vragen als: Hoeveel kilometer wil ik reizen? 10 km, 25 km, 50 km, 100 km, 250 km. Hoeveel uur wil ik per week werken? Full time of part time. Dit zijn vragen die terugkomen in de banentool van Intro Personeel. Dus ben jij niet geïnteresseerd in een vacature in Alblasserdam of weet jij niet welk vakgebied bij jou past? Ga naar onze banentool om de perfect baan te vinden die passend zijn bij jouw interesses en ambitie. Naast de vacatures in Alblasserdam, heeft Intro Personeel namelijk nog veel meer aanbod.

monteur plezier bezig met zijn dagelijkse werkzaamheden.
Intro Personeel

Reviews vacatures Alblasserdam

Bekijk wat mensen zeggen over de vacatures in Alblasserdam.

Nieuwsberichten

Ontdek het laatste nieuws

  • Banen van de toekomst
  • Nieuws

Waarom het slim is te kiezen voor de techniekopleiding van Intro Personeel en het Hoornbeeck College

Stel, je bent een praktische ingestelde techneut die dolgraag in de techniek aan de slag wil. Dankzij een technisch werk-lerentraject van Intro Personeel en het Hoornbeeck College krijg je de kans om je te ontwikkelen tot een gespecialiseerde vakman of vakvrouw. “Het is aan jou om die kans te grijpen.”  Wie nieuwsgierig is, moet zeker […]

Lees bericht
  • Blog

Waarom jíj zou moeten werken in de techniek

Wie de vacatures op deze website bekijkt, ziet dat er volop banen te vinden zijn in de techniek. Of je nu elektromonteur, metaalbewerker of werkvoorbereider wilt worden, je bent hard nodig. Er zijn dan ook goede redenen om voor een baan in de techniek te kiezen. Als je een baan zoekt en technische vaardigheden hebt, […]

Lees bericht
  • Blog

Jubilerende blokkenlijmer Eddie stond ooit dansend op de werkvloer

Als er een prijs voor trouwe werknemers zou bestaan, gaat die zeker naar Eddie van den Heuvel. Al meer dan 10 jaar is hij via Intro Personeel in dienst. Of hij het naar zijn zin heeft op zijn werk? De vraag stellen, is ‘m beantwoorden. “Ik waardeer het erg dat er bij  zowel mijn werkgever […]

Lees bericht