Toon vacatures
Intro Personeel
Vacatures in

Alblasserdam

Filters
Filtermogelijkheden
Sorteer op:

Filters

Filters herstellen

Monteur werkplaats

Alblasserdam
2100 - 2600
40 uur
VMBO

In deze fulltime functie werk je dagelijks met glas en metaal. Jij maakt glazen constructies, bedoeld voor serres, tuinkamers en glazen terrasafscheidingen. Je gaat als volgt te werk: Je leest van de tekening hoe het project moet worden. Je maakt de metalen profielen op maat voor het glas. Je bevestigt de profielen op het glas. […]

Administratief medewerker logistiek

Alblasserdam
2000 - 2600
40 uur
MBO

Als logistiek administratief medewerker heb jij bij dit bedrijf een veelzijdige baan. Verwerking van opdrachten in het Transport Management Systeem, zorgen voor de juiste documentatie tot het onderhouden van contact met leveranciers en klanten. 

Sales Engineer

Alblasserdam
2100 - 3700
40 uur
MBO

Als sales engineer ben je verantwoordelijk voor het geven en het voorbereiden van demonstraties, het onderhouden van klantcontact en andere taken.

Helpdeskmedewerker Applicatiebeheer

Alblasserdam
1800 - 2500
40 uur
MBO

Voorman Groenvoorziening

Alblasserdam
2200 - 2700
37 uur
MBO

Jij en jouw ploeg zijn hard aan het werk om alles weer netjes te krijgen! Terwijl een collega met de bosmaaier bezig is, en 2 anderen staan te schoffelen kijk jij als Voorman Groenvoorziening even tevreden rond.

Chauffeur Trekker

Alblasserdam
1900 - 2300
40 uur
MBO

In deze fulltime functie als trekker chauffeur zit jij op de tractor bij groenwerkzaamheden. Je wordt ingezet op diverse projecten in de regio. Je krijgt de kans om jezelf te ontwikkelen om in de toekomst meerdere machines te bedienen.

Groenvoorziener

Alblasserdam
1700 - 2100
37 uur
MBO

Vandaag is zo’n werkdag waar je telkens van geniet. Vanmorgen ga je met de bosmaaier aan de slag. Op de plekken waar je collega met de grasmaaier niet kan komen. Zo zorg je er samen voor dat de buitenruimte van de gemeente er deze dag weer pico bello uitziet

Trainer Technisch

Alblasserdam
2200 - 2800
40 uur
MBO

Heb jij feeling met techniek of IT en spreek jij makkelijk een groep aan? Vind jij het leuk om kennis over het gebruik van je product over te dragen, telkens weer aan een andere groep technici? En dit alles in de wondere wereld van lasrobots? Dan is dit dé functie voor jou!

Transport Coördinator Junior

Alblasserdam
2000 - 3000
40 uur
MBO

Als transport coördinator junior ben jij samen met je collega’s verantwoordelijk dat alle transporten effectief worden ingepland. Ben jij op zoek naar een uitdagende functie? Dan past deze functie helemaal bij jou.

Expediteur Luchtvracht

Alblasserdam
2600 - 3500
40 uur
MBO

Niet ter land, niet ter zee, maar door de lucht! Als expediteur ligt hier jouw expertise! Heb jij logistiek inzicht en ervaring als luchtvracht expediteur? Wil jij werken in een kleinschalig team maar bij een groeiend bedrijf? Dan is dit jouw volgende uitdaging!