Toon vacatures
Intro Personeel
Vacatures in

Alblasserdam

Filters
Filtermogelijkheden
Sorteer op:

Filters

Filters herstellen

Gevelmonteur leerling

Alblasserdam
1800 - 2500
40 uur
VMBO

Heb jij technisch inzicht en houdt jij van montagewerkzaamheden? Heb je daarnaast geen last van hoogtevrees? Dan kan je hier als gevelmonteur heerlijk aan de slag in de buitenlucht!

Transport Coördinator Junior

Alblasserdam
2000 - 3000
40 uur
MBO

Als transport coördinator junior ben jij samen met je collega’s verantwoordelijk dat alle transporten effectief worden ingepland. Ben jij op zoek naar een uitdagende functie? Dan past deze functie helemaal bij jou.

Productiemedewerker

Alblasserdam
1800 - 1800
40 uur
VMBO

De eindjes aan elkaar knopen; dat wil natuurlijk niemand! Of toch wel? Bij dit bedrijf in Ablasserdam kun jij aan de slag als productiemedewerker. Kun jij secuur werken en ben je toe aan een nieuwe uitdaging in productie? Lees dan snel verder!    

Monteur werkplaats

Alblasserdam
2100 - 2600
40 uur
VMBO

In deze fulltime functie werk je dagelijks met glas en metaal. Jij maakt glazen constructies, bedoeld voor serres, tuinkamers en glazen terrasafscheidingen. Je gaat als volgt te werk: Je leest van de tekening hoe het project moet worden. Je maakt de metalen profielen op maat voor het glas. Je bevestigt de profielen op het glas. […]

Orderpicker

Alblasserdam
2000 - 2500
38 uur
VMBO

Toe aan een nieuwe uitdaging in de logistiek? En lijkt het je leuk om de ene dag uit te slapen en de andere dag vroeg klaar te zijn? Als Orderpicker begin of om 07:00, of om 10:00 uur. Je werkt volgens een vast rooster. 

Sales Engineer

Alblasserdam
2100 - 3700
40 uur
MBO

Als sales engineer ben je verantwoordelijk voor het geven en het voorbereiden van demonstraties, het onderhouden van klantcontact en andere taken.

Monteur display (junior)

Alblasserdam
1800 - 3000
40 uur
MBO

Heb jij affiniteit met IT en Elektro? Dan is deze vacature perfect voor jou. Je kan hier heerlijk aan de slag in de binnen- en buitenlucht als servicemonteur.

Trainer Technisch

Alblasserdam
2200 - 2800
40 uur
MBO

Heb jij feeling met techniek of IT en spreek jij makkelijk een groep aan? Vind jij het leuk om kennis over het gebruik van je product over te dragen, telkens weer aan een andere groep technici? En dit alles in de wondere wereld van lasrobots? Dan is dit dé functie voor jou!

Monteur Kunststof Kozijnen

Alblasserdam
1800 - 2400
40 uur
MBO

Tevreden stap je met je collega in de bus en rij je de straat uit. Vandaag zijn de laatste kozijnen gemonteerd en keurig afgewerkt. De klant is blij! Die zit deze winter niet in de kou.

Servicedesk Medewerker Technisch

Alblasserdam
2100 - 2800
40 uur
MBO