De vacature is succesvol toegevoegd als favoriet.
Toon vacatures
Intro Personeel

Vacatures Geldermalsen

Intro Personeel heeft een breed aanbod aan vacatures in Geldermalsen.
Wij kennen namelijk de banenmarkt in deze omgeving als geen ander. Ben jij op zoek naar nieuwe uitdaging in deze omgeving?
Onze enthousiaste recruiters staan altijd klaar om samen met jou de perfecte baan te vinden!

Vogels spotten in Geldermalsen.
Filters
Filters
Filtermogelijkheden
Sorteer op:

Filters

Filters herstellen

Groenvoorziener

Geldermalsen
Nieuw!
1800 - 2400
40 uur
MBO

De randen van het grasveld worden vandaag gemaaid. Samen met je collega’s ga je weer knallen! 

Groenvoorziener

Geldermalsen
1750 - 2300
40 uur
MBO

In deze fulltime functie als Groenvoorziener werk je elke dag buiten. Dagelijks ben in de regio Geldermalsen bezig met het uitvoeren van onderhoud aan het (groot) groen.  

Monteur Verkeerstechniek

Geldermalsen
2000 - 2400
40 uur
VMBO

Ben jij een echte sleutelkoning en vind je het leuk om buiten te werken. Dan is de functie van monteur verkeerstechniek echt iets voor jou.

Monteur Vangrail

Geldermalsen
2250 - 2750
40 uur
MBO

Je werkdag als monteur vangrail begint op de zaak. Je begint als team van 5 met een lekker bakje koffie. Met elkaar zorgt dat je ervoor dat alle onderdelen op de bus geladen worden. Gereedschap compleet? Rijden maar!

Machinist Reinigingsmachines

Geldermalsen
2200 - 2700
40 uur
MBO

In deze fulltime functie als Machinist Reinigingsmachines werk je op projecten in heel Nederland.  Voor verschillende klanten werk je op snelwegen, bedrijfsterreinen, vaarwegen en bij sluizen. Lekker afwisselend dus. 

Heftruckchauffeur 3 ploegendienst

Geldermalsen
2000 - 2500
40 uur
VMBO

Als Heftruckchauffeur 3 ploegendienst zorg je voor al het interne transport bij dit bedrijf, samen met je andere collega’s op de heftruck. Naast dat werk ben je ook verantwoordelijk voor het ontvangen van chauffeurs.

Productieleider Groenten en Fruitverwerking

Geldermalsen
3000 - 4000
40 uur
VMBO

Met jouw ervaring de productie naar een hoger niveau tillen in de food industrie? Dan is deze vacature iets voor jou! 

Productiemedewerker

Geldermalsen
1910 - 2250
32 -
40 uur
MBO

Afwisselende baan als productiemedewerker! Ook voor parttime werk.

Operator Fruit

Geldermalsen
2000 - 2600
40 uur
VMBO

Operator worden in een high-tech omgeving bij een bedrijf waarin je goed kan ontwikkelen. 

Productiemedewerker systeemwanden

Geldermalsen
2000 - 2300
40 uur
MBO

Als medewerker productie en logistiek houdt jij je bezig met het gehele proces in de productie van glazen systeemwanden.

Vacatures in Geldermalsen

Geldermalsen is een plaats in Nederland waar veel vacatures te vinden zijn. Er zijn vacatures in de logistiek, productie, bouw, techniek en groen. Deze plaats ligt in de provincie Gelderland en de landstreek Rivierenland.

Waarom het leuk is om in Geldermalsen te wonen en te werken?

Geldermalsen is een prachtige plaats om te wonen en te werken. Er zijn veel leuke activiteiten te doen en er is een grote diversiteit aan vacatures in Geldermalsen. De stad heeft een rijke cultuur en er zijn veel mooie plekken om te bezoeken.

Vacatures in andere plaatsen rondom Geldermalsen

Er zijn ook veel vacatures te vinden in andere plaatsen rondom Geldermalsen. Zo zijn er vacatures in Tiel, Gorinchem en Buren. Al deze plaatsen liggen op korte afstand van Geldermalsen en bieden veel mogelijkheden voor werkzoekenden.

Solliciteren via Intro Personeel

Intro Personeel is een uitzendbureau dat gespecialiseerd is in het vinden van vacatures in Geldermalsen en andere plaatsen in de omgeving. Ze bieden een breed scala aan vacatures in verschillende sectoren. Als je op zoek bent naar een baan in Geldermalsen, dan is Intro Personeel de perfecte plek om te beginnen met solliciteren.

Werken in Geldermalsen

Appelboomgaarden en fietsroutes, daar staat Geldermalsen in de provincie Gelderland om bekend. Het dorp langs de Linge behoort tot de gemeente West-Betuwe. Bedrijvigheid is er genoeg in Geldermalsen. Zo zijn er verschillende bouwbedrijven en aannemingsbedrijven. Ook zijn er bedrijven actief in de GWW en de inrichting van de buitenruimte. Dat betekent dat er vacatures zijn in de techniek en in de groensector.  

Veel voorkomende vacatures zijn monteur, logistiek medewerker, montagemedewerker en machinist.