De vacature is succesvol toegevoegd als favoriet.Ik wil graag een herinnering!
Toon vacatures
Intro Personeel

Vacatures Geldermalsen

Intro Personeel heeft een breed aanbod aan vacatures in Geldermalsen.
Wij kennen namelijk de banenmarkt in deze omgeving als geen ander. Ben jij op zoek naar nieuwe uitdaging in deze omgeving?
Onze enthousiaste recruiters staan altijd klaar om samen met jou de perfecte baan te vinden!

In Geldermalsen heb je grote vogelgroepen in de lucht.
Filters
Filters
Filtermogelijkheden
Sorteer op:

Filters

Filters herstellen

Uitvoerder Groen

Geldermalsen
2600 - 4000
40 uur
MBO

Heb jij passie voor het creëren en onderhouden van een groene leefomgeving? Lees dan snel verder! 

Monteur Verkeerstechniek

Geldermalsen
2300 - 3000
40 uur
VMBO

Ben jij een echte sleutelkoning en vind je het leuk om buiten te werken. Dan is de functie van monteur verkeerstechniek echt iets voor jou.

Maaimachinist

Geldermalsen
2400 - 3200
40 uur
VMBO

Hou jij van trekker rijden? Lees dan snel verder!  

Vakantiewerk / Tussenjaar

Geldermalsen
2300 - 2800
40 uur
VMBO

Op zoek naar vakantiewerk of een mooie baan voor je tussenjaar in jouw regio? Kom gerust eens vrijblijvend langs voor een bak koffie!

Servicecoördinator

Geldermalsen
2500 - 3500
40 uur
MBO 3

Als Servicecoördinator ben jij onder andere verantwoordelijk voor: Jij helpt collega’s en klanten aan de juiste (reserve)onderdelen. Zijn ze niet voorradig dan weet jij waar je ze moet bestellen.

Chauffeur CE

Geldermalsen
2600 - 3200
40 uur
VMBO

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan als chauffeur in combinatie met onkruidbestrijding? Lees dan snel verder!

Installatie Monteur Brandveiligheid

Geldermalsen
2500 - 3500
40 uur
MBO

Ben jij iemand die wil zorgen voor de veiligheid van anderen en vind je het leuk om als installatie monteur, service monteur aan de slag te gaan? Lees dan snel verder.

Groenvoorziener

Geldermalsen
2300 - 2950
32 -
40 uur
MBO

Wij hebben de perfecte baan voor jou als Groenvoorziener. Jij komt te werken op het groenonderhoud langs de verschillende autowegen, veilig werken is jouw dus op het lijf geschreven.

Machine Operator

Geldermalsen
2800 - 3000
36 uur
MBO

Wil jij de verantwoordelijkheid krijgen over een machine en kun je kleine storingen oplossen? Ontdek dan nu de functie van Machine Operator!

Operator 3 ploegen

Geldermalsen
3200 - 3694
40 uur
MBO

Operator 3 ploegen worden in een high-tech omgeving bij een bedrijf waarin je goed kan ontwikkelen tot bijvoorbeeld Procesoperator en direct in dienst mag!

Vacatures in Geldermalsen

Geldermalsen is een plaats in Nederland waar veel vacatures te vinden zijn. Er zijn vacatures in de logistiek, productie, bouw, techniek en groen. Deze plaats ligt in de provincie Gelderland en de landstreek Rivierenland.

Waarom het leuk is om in Geldermalsen te wonen en te werken?

Geldermalsen is een prachtige plaats om te wonen en te werken. Er zijn veel leuke activiteiten te doen en er is een grote diversiteit aan vacatures in Geldermalsen. De stad heeft een rijke cultuur en er zijn veel mooie plekken om te bezoeken.

Vacatures in andere plaatsen rondom Geldermalsen

Er zijn ook veel vacatures te vinden in andere plaatsen rondom Geldermalsen. Zo zijn er vacatures in Tiel, Gorinchem en Buren. Al deze plaatsen liggen op korte afstand van Geldermalsen en bieden veel mogelijkheden voor werkzoekenden.

Solliciteren via Intro Personeel

Intro Personeel is een uitzendbureau dat gespecialiseerd is in het vinden van vacatures in Geldermalsen en andere plaatsen in de omgeving. Ze bieden een breed scala aan vacatures in verschillende sectoren. Als je op zoek bent naar een baan in Geldermalsen, dan is Intro Personeel de perfecte plek om te beginnen met solliciteren.

Werken in Geldermalsen

Appelboomgaarden en fietsroutes, daar staat Geldermalsen in de provincie Gelderland om bekend. Het dorp langs de Linge behoort tot de gemeente West-Betuwe. Bedrijvigheid is er genoeg in Geldermalsen. Zo zijn er verschillende bouwbedrijven en aannemingsbedrijven. Ook zijn er bedrijven actief in de GWW en de inrichting van de buitenruimte. Dat betekent dat er vacatures zijn in de techniek en in de groensector.  

Veel voorkomende vacatures zijn monteur, logistiek medewerker, montagemedewerker en machinist.