De vacature is succesvol toegevoegd als favoriet.
Toon vacatures
Intro Personeel

Vacatures Geldermalsen

Intro Personeel heeft een breed aanbod aan vacatures in Geldermalsen.
Wij kennen namelijk de banenmarkt in deze omgeving als geen ander. Ben jij op zoek naar nieuwe uitdaging in deze omgeving?
Onze enthousiaste recruiters staan altijd klaar om samen met jou de perfecte baan te vinden!

In Geldermalsen heb je grote vogelgroepen in de lucht.
Filters
Filters
Filtermogelijkheden
Sorteer op:

Filters

Filters herstellen

Trekkerchauffeur Groen

Geldermalsen
2200 - 2800
40 uur
MBO

In deze fulltime functie als trekker chauffeur zit jij op de tractor bij groenwerkzaamheden. Je wordt ingezet op diverse projecten in de regio. Je krijgt de kans om jezelf te ontwikkelen om in de toekomst meerdere machines te bedienen.

Machinist Maaimachine

Geldermalsen
2200 - 2600
40 uur
MBO

In deze fulltime functie van machinist maaimachine of maaier heb je een afwisselende baan in de groene sector. Met de maaimachine ben je bezig met het groenbeheer voor bedrijven en overheidsinstellingen.

Opperman Stratenmaker Junior

Geldermalsen
1800 - 2400
40 uur
MBO

ls Opperman/Stratenmaker Junior ben je actief in regio Geldermalsen. De klussen verschillen van het opleveren van een nieuw binnenplein bij een verzorgingstehuis tot het aanleggen van een compleet nieuwe straat bij een winkelcentrum.

Servicemonteur Bakkerijmachines

Geldermalsen
2400 - 3200
40 uur
MBO

Als Monteur Bakkerijmachines zorg jij ervoor dat de bakker bij jou om de hoek zijn machines weer kan gebruiken nadat ze in storing zijn gelopen. Als monteur ga jij onderhoud uitvoeren aan kleine maar ook grote bakkerij machines

Vrachtwagenchauffeur CE

Geldermalsen
2200 - 2695
40 uur
MBO

Dagelijks een andere rit door heel Nederland op de vrachtwagen. Vertrekpunt Geldermalsen. Lees snel verder!

Technisch logistiek medewerker

Geldermalsen
2000 - 2650
40 uur
MBO

Met jouw hulp zorg je ervoor dat de voertuigen snel weer de weg op kunnen. Klanten help je met hun vragen en je coördineert de levering van onderdelen. 

Logistiek Medewerker

Geldermalsen
1800 - 2200
40 uur
VMBO

Logistieke werkzaamheden uitvoeren binnen een productiebedrijf. 

Operator Metaal

Geldermalsen
2500 - 3000
40 uur
MBO

Operator worden in een gloednieuwe fabriek? Werken met de nieuwste machines? Dat kan in dit prachtige productiebedrijf. 

Technisch logistiek medewerker

Geldermalsen
2000 - 2650
40 uur
MBO

Met jouw hulp zorg je ervoor dat de voertuigen snel weer de weg op kunnen. Klanten help je met hun vragen en je coördineert de levering van onderdelen. 

Operator Fruit

Geldermalsen
2000 - 2600
40 uur
VMBO

Operator worden in een high-tech omgeving bij een bedrijf waarin je goed kan ontwikkelen. 

Vacatures in Geldermalsen

Geldermalsen is een plaats in Nederland waar veel vacatures te vinden zijn. Er zijn vacatures in de logistiek, productie, bouw, techniek en groen. Deze plaats ligt in de provincie Gelderland en de landstreek Rivierenland.

Waarom het leuk is om in Geldermalsen te wonen en te werken?

Geldermalsen is een prachtige plaats om te wonen en te werken. Er zijn veel leuke activiteiten te doen en er is een grote diversiteit aan vacatures in Geldermalsen. De stad heeft een rijke cultuur en er zijn veel mooie plekken om te bezoeken.

Vacatures in andere plaatsen rondom Geldermalsen

Er zijn ook veel vacatures te vinden in andere plaatsen rondom Geldermalsen. Zo zijn er vacatures in Tiel, Gorinchem en Buren. Al deze plaatsen liggen op korte afstand van Geldermalsen en bieden veel mogelijkheden voor werkzoekenden.

Solliciteren via Intro Personeel

Intro Personeel is een uitzendbureau dat gespecialiseerd is in het vinden van vacatures in Geldermalsen en andere plaatsen in de omgeving. Ze bieden een breed scala aan vacatures in verschillende sectoren. Als je op zoek bent naar een baan in Geldermalsen, dan is Intro Personeel de perfecte plek om te beginnen met solliciteren.

Werken in Geldermalsen

Appelboomgaarden en fietsroutes, daar staat Geldermalsen in de provincie Gelderland om bekend. Het dorp langs de Linge behoort tot de gemeente West-Betuwe. Bedrijvigheid is er genoeg in Geldermalsen. Zo zijn er verschillende bouwbedrijven en aannemingsbedrijven. Ook zijn er bedrijven actief in de GWW en de inrichting van de buitenruimte. Dat betekent dat er vacatures zijn in de techniek en in de groensector.  

Veel voorkomende vacatures zijn monteur, logistiek medewerker, montagemedewerker en machinist.