De vacature is succesvol toegevoegd als favoriet.
Toon vacatures
Intro Personeel

Vacatures Gorinchem

Intro Personeel heeft een breed aanbod aan vacatures in Gorinchem.
Wij kennen namelijk de banenmarkt in deze omgeving als geen ander. Ben jij op zoek naar nieuwe uitdaging in deze omgeving?
Onze enthousiaste recruiters staan altijd klaar om samen met jou de perfecte baan te vinden!

Breed aanbod aan vacatures in Gorinchem.
Filters
Filters
Filtermogelijkheden
Sorteer op:

Filters

Filters herstellen

Financieel Administratief Medewerker

Gorinchem
2100 - 2600
40 uur
MBO

Als junior financieel medewerker help je mee met veel werkzaamheden. Je komt bij een prachtig bedrijf waar doorgroeien wordt gestimuleerd. 

Logistiek Medewerker Scheepvaart

Gorinchem
2100 - 2700
40 uur
MBO

Piep, piep, piep. Langzaam rijdt de vrachtauto achteruit. Even later stapt de chauffeur uit en geeft jou een boks. Hij komt twee pallets met goederen afleveren. Je springt op de heftruck en gaat snel aan ’t werk. Niet veel later staan de spullen op z’n plek. Mooi zo, weer een klus geklaard.

Junior Tekenaar Engineer

Gorinchem
2200 - 2600
43.75 uur
MBO

Blij loop jij als Junior Tekenaar Engineer het kantoor binnen in Gorinchem. Een mooie werkplek en gezellige collega’s wachten jou op om er een mooie toekomst van te maken.

Administratief Werkvoorbereider

Gorinchem
1900 - 2500
43.75 uur
MBO

In deze veelzijdige functie van Administratief Werkvoorbereider, draag je de verantwoordelijkheid over diverse projecten.

Leerling Monteur Gas/ Water

Gorinchem
1725 - 2500
40 uur
MBO

Je wist het zweet van je voorhoofd. Als Leerling Monteur gas/water of elektra ben je samen met je team leidingen aan het aanleggen.

Operator Laser

Gorinchem
2300 - 3000
38 uur
VMBO

Trots loop je naar de Trumpf lasersnijmachine (5030 10kW Fiber) en gooit snel de laatste slok koffie achterover. Jij als Operator Laser vindt het geweldig om metaal te snijden en de mooiste eindresultaten te maken.

Chauffeur

Gorinchem
1800 - 2700
40 uur
VMBO

Als chauffeur ben jij het visitekaartje van het bedrijf. Je staat iedereen netjes en vriendelijk te woord. Je bent precies, zelfstandig, stressbestendig en je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Ze voeren niet alle werkzaamheden overdag uit. De papierinzameling doen ze in de avonduren. En soms in het weekend. Het is dus belangrijk dat je ook op […]

Logistiek Medewerker

Gorinchem
1950 - 2500
45 uur
MBO

Fluitend laad je dan ook met de heftruck de slangen, buizen en pompen in de laadbak. Je collega’s zijn blij dat jij de spullen weer netjes klaar hebt staan en op tijd besteld hebt.

Service Monteur

Gorinchem
1950 - 3800
40 uur
MBO

Werken met een mooi product bij een bedrijf die goed is voor zijn personeel. Daarnaast een prachtig salaris en een bus van de zaak. Dit lijkt  te mooi om waar te zijn maar het kan echt. 

CNC Kanter/ Zetter

Gorinchem
2300 - 3000
40 uur
MBO

Voor een toeleverancier van staal, RVS en aluminium zijn wij op zoek naar een ervaren CNC kanter/ zetter.

Vacatures in Gorinchem

Gorinchem is een stad in de provincie Zuid-Holland waar veel vacatures te vinden zijn. Of je nu op zoek bent naar een baan in de logistiek, productie, bouw, techniek of groen, er zijn veel mogelijkheden in deze stad.

Waarom Gorinchem?

Gorinchem ligt in een prachtige landstreek, waar je kunt genieten van de rust en de natuur. Daarnaast is het een leuke stad om in te wonen en te werken. Er zijn veel leuke winkels, restaurants en cafés waar je kunt genieten van de lokale cultuur.

Vacatures in de omgeving

Als je op zoek bent naar vacatures in Gorinchem, dan is het ook de moeite waard om te kijken naar vacatures in de omgeving. Er zijn veel mogelijkheden in de steden en dorpen in de buurt, waar je ook kunt solliciteren. Denk hierbij aan plaatsen zoals: Geldermalsen, Tiel en Hardinxveld.

Uitzendbureau voor de vacatures in Gorinchem

In de buurt van Gorinchem, ligt de plaats Geldermalsen. In dit dorp ligt een vestiging van Intro Personeel. Hier werken enthousiaste recruiters die jou graag helpen met de vragen die je hebt. Neem vrijblijvend en gemakkelijk contact op met deze vestiging.

Solliciteren via Intro Personeel

Intro Personeel is een uitzendbureau dat je helpt bij het vinden van de juiste vacatures in Gorinchem. Ze hebben een groot aanbod aan vacatures in deze stad, waar je gemakkelijk op kunt solliciteren.