De vacature is succesvol toegevoegd als favoriet.
Toon vacatures
Intro Personeel
Intro Personeel

Vacatures Meerkerk

Intro Personeel heeft een breed aanbod aan vacatures in Meerkerk.
Wij kennen namelijk de banenmarkt in deze omgeving als geen ander. Ben jij op zoek naar nieuwe uitdaging in deze omgeving?
Onze enthousiaste recruiters staan altijd klaar om samen met jou de perfecte baan te vinden!

Filters
Filters
Filtermogelijkheden
Sorteer op:

Filters

Filters herstellen

Timmerman Nieuwbouw

Meerkerk
2700 - 3000
40 uur
MBO

Nieuwbouw maar dan wat anders, zoek jij een nieuwe uitdaging zonder repeterend werk? Lees snel verder voor Timmerman bij dit gerenommeerde bedrijf.

Heftruckchauffeur

Meerkerk
2000 - 2500
40 uur
VMBO

Kom jij het beste uit de verf als Heftruckchauffeur? Ben jij een fitte logistiek medewerker, magazijnmedewerker op zoek naar een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder!  

Logistiek Medewerker

Meerkerk
2000 - 2500
40 uur
MBO

In deze logistieke functie heb jij een spetterende baan! Je werkt namelijk bij een bedrijf in de verfproductie. Ben jij goed op de heftruck en heb je logistiek inzicht? Lees dan snel verder!

Productiemedewerker

Meerkerk
2000 - 2500
40 uur
VMBO

Zoek je een spetterende baan? Deze baan als productiemedewerker is dat zeker: letterlijk en figuurlijk. Ook bespaar je op je sportschoolabonnement, want je spierballen heb je hier echt nodig!

Monteur Klimaatinstallaties

Meerkerk
2750 - 3250
40 uur
MBO

Als Onderhoudsmonteur Klimaatbeheersing heb je een zelfstandige en afwisselende functie. Je belangrijkste taak is het onderhoud en de reparatie van klimaatinstallaties. Dit doe je over het algemeen bij klanten op locatie.

Reiniger Buitendienst

Meerkerk
1700 - 2100
40 uur
VMBO

Ben jij op zoek naar een leuke baan in de buitenlucht? Je bent niet bang om vies te worden? En zoek jij een werkgever waar je kan groeien in je functie? Dan is dit de baan die jij moet willen!

Assistent Planner

Meerkerk
2200 - 3200
32 -
40 uur
MBO

Plannen, contact houden met leveranciers en chauffeurs, orders verwerken en strategisch nadenken over het magazijn, jij hebt het in je! Nieuwsgierig? Lees dan verder voor deze veelzijdige functie als Assistent Order- en Transportplanning.

Medewerker Inkoop/Planning

Meerkerk
2700 - 4100
40 uur
MBO

Lijkt het jouw geweldig om ervoor te zorgen dat processen goed verlopen en ben je ook nog eens op zoek naar een veelzijdige baan. Je hebt hem gevonden, lees snel verder & solliciteer direct op deze prachtige functie!

Junior Monteur Haarden

Meerkerk
1900 - 2400
40 uur
MBO

Laat jij er anderen graag warmpjes bij zitten? Als monteur junior haarden installeer je samen met je collega’s de mooiste kachels en open haarden. Je leert het vak en daarmee zorg je voor een mooi resultaat en een tevreden klant!  

Werkvoorbereider Bouw Luxe Villa’s

Meerkerk
2400 - 3600
40 uur
HBO / WO

Vind je specialistische villabouw geweldig? Hou je als Werkvoorbereider Bouw Luxe Villa’s niet van repeterende taken? Lees dan snel verder!