De vacature is succesvol toegevoegd als favoriet.
Toon vacatures
Intro Personeel
Intro Personeel

Vacatures Meerkerk

Intro Personeel heeft een breed aanbod aan vacatures in Meerkerk.
Wij kennen namelijk de banenmarkt in deze omgeving als geen ander. Ben jij op zoek naar nieuwe uitdaging in deze omgeving?
Onze enthousiaste recruiters staan altijd klaar om samen met jou de perfecte baan te vinden!

Filters
Filters
Filtermogelijkheden
Sorteer op:

Filters

Filters herstellen

Monteur Klimaatinstallaties

Meerkerk
2750 - 3250
40 uur
MBO

Als Onderhoudsmonteur Klimaatbeheersing heb je een zelfstandige en afwisselende functie. Je belangrijkste taak is het onderhoud en de reparatie van klimaatinstallaties. Dit doe je over het algemeen bij klanten op locatie.

Werkvoorbereider Bouw

Meerkerk
2400 - 3600
40 uur
HBO / WO

Vind je specialistische bouw van luxere woningen geweldig? Hou je als Werkvoorbereider Bouw niet van repeterende taken? Lees dan snel verder!

Installatiemonteur Houtkachels

Meerkerk
2500 - 3500
40 uur
MBO

Laat jij er anderen graag warmpjes bij zitten? Als Monteur Haarden installeer je samen met je collega’s de mooiste kachels en open haarden. Je leert het vak en daarmee zorg je voor een mooi resultaat en een tevreden klant!  

Logistiek Medewerker

Meerkerk
2000 - 2500
40 uur
MBO

In deze logistieke functie heb jij een spetterende baan! Je werkt namelijk bij een bedrijf in de verfproductie. Ben jij goed op de heftruck en heb je logistiek inzicht? Lees dan snel verder!

Werkvoorbereider Bouw Luxe Villa’s

Meerkerk
2400 - 3600
40 uur
HBO / WO

Vind je specialistische villabouw geweldig? Hou je als Werkvoorbereider Bouw Luxe Villa’s niet van repeterende taken? Lees dan snel verder!

Assistent Product Manager

Meerkerk
2200 - 3500
40 uur
HBO / WO

Lijkt het jouw geweldig om ervoor te zorgen dat processen goed verlopen rondom de producten? En ben je ook nog eens op zoek naar een veelzijdige baan? Dan heb je hem gevonden, lees snel verder & solliciteer direct op deze prachtige functie!

Timmerman Nieuwbouw

Meerkerk
2700 - 3000
40 uur
MBO

Nieuwbouw maar dan wat anders, zoek jij een nieuwe uitdaging zonder repeterend werk? Lees snel verder en reageer op deze vacature van Timmerman Nieuwbouw.

Productiemedewerker

Meerkerk
2100 - 2500
40 uur
VMBO

Dankzij jouw werk glijdt niemand meer uit op een brug! Als productiemedewerker maak jij gripstrips op houten planken, deze worden gebruikt voor bruggen.  

Medewerker Export

Meerkerk
2700 - 3500
40 uur
MBO

Het ene moment ben je bezig met exportdocumenten, ondertussen gaat de telefoon en bel je met een vervoerder over een zending. Daarna maak je een nieuwe planning voor de komende week. Dynamisch is deze functie zeker! Lees snel verder als je benieuwd bent.  

Verkoper Houtkachels en Haarden

Meerkerk
1800 - 2800
40 uur
MBO

Het is jouw taak om het hogere segment van de markt haarden, houtkachels en toebehoren te verkopen. Op zoek naar een leuke commerciële uitdaging? Dit is jouw kans, dus solliciteer direct!  

Vacatures Meerkerk voor jou!

Ben je op zoek naar vacatures in Meerkerk en omgeving? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij hebben een uitgebreid aanbod aan vacatures in diverse sectoren, van techniek tot groenvoorziening. Meerkerk is een dorp gelegen in de gemeente Vijfheerenlanden, in het midden van Nederland. Het is een ideale plek om te werken en te wonen, met goede verbindingen naar nabijgelegen steden zoals Utrecht en Rotterdam. Daarnaast zijn er in Meerkerk tal van interessante werkgevers gevestigd.

Intro Personeel in Meerkerk

Onze vacatures in Meerkerk zijn geschikt voor zowel ervaren professionals als starters op de arbeidsmarkt en bieden volop mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en groei. Wij werken samen met diverse lokale bedrijven en organisaties en hebben daardoor toegang tot een breed scala aan vacatures.

Dus waar wacht je nog op? Bekijk onze vacatures in Meerkerk en solliciteer vandaag nog op jouw droombaan!

Vrouw bekijkt haar telefoon met een kopkoffie