De vacature is succesvol toegevoegd als favoriet.
Toon vacatures
Intro Personeel

Vacatures Nieuwegein

Intro Personeel heeft een breed aanbod aan vacatures in Nieuwegein.
Wij kennen namelijk de banenmarkt in deze omgeving als geen ander. Ben jij op zoek naar nieuwe uitdaging in deze omgeving?
Onze enthousiaste recruiters staan altijd klaar om samen met jou de perfecte baan te vinden!

Snelwegbrug vanuit de rustige wijk met de rivier "de Lek" op de voorgrond waarop een boot en een veerboot varen.
Filters
Filters
Filtermogelijkheden
Sorteer op:

Filters

Filters herstellen

Onderhoudsmonteur

Nieuwegein
3500 - 4200
40 uur
MBO

Wil jij aan de slag als onderhoudsmonteur machines waarin je veel sleutelt en technisch bezig bent? Lees dan snel verder! 

Hulpmonteur Deuren

Nieuwegein
2400 - 2750
40 uur
VMBO

Wil jij deel uitmaken van een dynamisch team en hou je van techniek? Dan willen wij jou als nieuwe collega.

Monteur Dakramen

Nieuwegein
2350 - 2800
40 uur
VMBO

Vind je het geweldig om met je handen te werken? En heb je ervaring in de bouw? Dan is deze baan als Monteur Dakramen iets voor jou. Solliciteer snel.

Trekker chauffeur

Nieuwegein
2500 - 3000
40 uur
MBO

Ben jij een gepassioneerde trekker chauffeur met een liefde voor de natuur en infrastructuur? Zoek niet verder! We zijn op zoek naar een enthousiaste, vakbekwame trekker chauffeur om ons groeiemde team te versterken.

Machine Operator

Nieuwegein
2750 - 3200
38 uur
MBO

Opzoek naar een nieuwe baan als Machine Operator in de 4-ploegen?  Lees dan snel verder!  

Monteur Junior

Nieuwegein
2400 - 3200
40 uur
MBO

Ben jij een beginnend Monteur? En heb je een andere technische opleiding net afgerond of heb je al wat ervaring als Monteur Technische Dienst? Lees dan snel deze vacature en solliciteer!  

Onderhoudsmonteur

Nieuwegein
3500 - 4200
40 uur
MBO

Wil jij aan de slag als onderhoudsmonteur machines waarin je veel sleutelt en technisch bezig bent? Lees dan snel verder! 

Machine Operator

Nieuwegein
2600 - 2900
38 uur
MBO

Als Machine Operator zorg je er in een 4-ploegensysteem voor dat de machines blijven draaien. Dit doe je samen met je collega’s. Lees snel verder.  

Commercieel Werkvoorbereider

Nieuwegein
2800 - 3300
40 uur
MBO

Ben jij de commerciële werkvoorbereider die bij ons past, reageer dan snel!

Systeembouw Monteur

Nieuwegein
2300 - 2800
40 uur
VMBO

Werk jij graag door heel Nederland op verschillende projecten in de systeembouw, druk dan op onderstaande knop en solliciteer!

Vacatures in Nieuwegein voor jou!

Als je op zoek bent naar vacatures in Nieuwegein, dan ben je bij Intro Personeel aan het juiste adres. Wij hebben regelmatig nieuwe vacatures beschikbaar in deze stad en helpen graag bij het vinden van jouw droombaan. Nieuwegein is een bruisende stad met veel bedrijvigheid en economische groei. Er zijn veel bedrijven gevestigd, waardoor er regelmatig interessante vacatures beschikbaar zijn.

Actief in omgeving Nieuwegein

Naast Nieuwegein zijn er ook andere plaatsen in de omgeving waar je mogelijk interessante vacatures kunt vinden, zoals Utrecht, Woerden, Gouda en IJsselstein. Deze steden zijn goed bereikbaar vanuit Nieuwegein en bieden ook veel mogelijkheden voor werkzoekenden. Intro Personeel heeft een locatie in IJsselstein waar enthousiaste recruiters werken die jouw vragen graag beantwoorden. Neem contact op met Intro Personeel IJsselstein.

Over Intro Personeel

Bij Intro Personeel hebben we diverse vacatures in Nieuwegein en de omliggende gebieden, van logistiek tot groenvoorziening. Bovendien gaan we verder dan alleen het aanbieden van vacatures. We werken samen met jou om jouw CV te verbeteren, sollicitatiegesprekken voor te bereiden en je te ondersteunen gedurende het hele sollicitatieproces. Ons doel is om jou te helpen bij het vinden van een baan die bij jou past.

Vacatures Nieuwegein fulltime, parttime en als bijbaan

Intro Personeel is al jaren lang erg actief in Nieuwegein en omgeving. De vacatures in Nieuwegein worden zowel fulltime als parttime aangeboden. Ook heeft Intro Personeel af en toe nog weleens een bijbaan bij de vacatures in Nieuwegein beschikbaar. Neem gerust contact op met onze ervaren recruiter van IJsselstein om vragen te stellen om te werken in de omgeving van Nieuwegein.