Toon vacatures
Intro Personeel
Vacatures in

Nieuwegein

Intro Personeel heeft een breed aanbod aan vacatures in Nieuwegein.
Wij kennen namelijk de banenmarkt in deze omgeving als geen ander. Ben jij op zoek naar nieuwe uitdaging in deze omgeving?
Onze enthousiaste recruiters staan altijd klaar om samen met jou de perfecte baan te vinden!

Filters
Filtermogelijkheden
Sorteer op:

Filters

Filters herstellen

Operator

Nieuwegein
Nieuw!
2600 - 2900
38 uur
MBO

Als Operator Distributiecentrum zorg je er in een 4-ploegensysteem voor dat de machines blijven draaien. Dit doe je samen met je collega’s. Lees snel verder.  

Machinist Mobiele Kraan

Nieuwegein
2250 - 2850
40 uur
MBO

Het is nog koud en fris deze morgen als je ‘jouw’ kraan instapt. Al weken ben je aan ’t werk op een mooi project in het midden van het land en deze dag zal het niet anders zijn. Ondanks de grootte van het project zijn het afwisselende dagen.

Calculator Junior

Nieuwegein
2400 - 3600
32 -
40 uur
VMBO

Ben jij goed in rekenen en wil je graag het vak als Calculator aangeleerd krijgen?  Dan is deze vacature in de bouw interessant voor jou!

Montagemedewerker

Nieuwegein
2000 - 2400
39 uur
VMBO

Wat je nodig hebt als Montagemedewerker Gevelbekleding? Een beetje lef en twee rechterhanden. Wil je meer weten? Lees snel verder en solliciteer. 

Monteur Junior

Nieuwegein
2100 - 2700
40 uur
MBO

Ben jij net Monteur, heb je een andere technische opleiding net afgerond of heb je al wat ervaring als Monteur Technische Dienst? Lees dan snel deze vacature en solliciteer!  

Monteur Dakramen

Nieuwegein
2250 - 2750
40 uur
MBO

Vind je het geweldig om op hoogte te werken? En heb je ervaring in de bouw? Dan is deze baan als Monteur Dakramen iets voor jou. Solliciteer snel!

Timmerman

Nieuwegein
2550 - 3150
32 -
40 uur
MBO

Als Timmerman Verbouw ben jij het liefst de hele dag bezig. Van een verbouwing tot kleine aanpassingen binnenshuis, jij kan het allemaal. Voel jij je aangesproken? Solliciteer snel!

Operator

Nieuwegein
2600 - 2900
38 uur
MBO

Als Operator Distributiecentrum zorg je er in een 4-ploegensysteem voor dat de machines blijven draaien. Samen met andere procesoperators zorg je voor ervoor dat alles op de juiste wijze het logistieke proces doorloopt. Lees snel verder!   

Groenvoorziener

Nieuwegein
1950 - 2750
40 uur
VMBO

Zoek jij per direct werk als Groenvoorziener? Dit zowel voor onderhoud in het openbaar groen en voor het machinale werk? Bekijk dan deze vacature.

Trekkerchauffeur Groen

Nieuwegein
2100 - 2700
40 uur
MBO

Mooi werk op de trekker in het groen. Of het nu mooi weer is, of toch minder, jij zit in ieder geval goed op je machine. Vind je het gaaf om met een shovel of trekker te werken, dan is dit jouw nieuwe baan als Trekkerchauffeur Groen!

Welkom in Nieuwegein

Ten zuiden van de A12 en ten westen van de A27 ligt de Utrechtse gemeente Nieuwegein. Die centrale ligging zorgt ervoor dat er veel bedrijven in de logistiek, transport en distributie zijn gevestigd in de gemeente. Op bedrijventerrein Het Klooster zijn er verschillende te vinden.   

Veel voorkomende vacatures zijn monteur, machinist en chauffeur.