De vacature is succesvol toegevoegd als favoriet.
Toon vacatures
Intro Personeel

Vacatures Nieuwegein

Intro Personeel heeft een breed aanbod aan vacatures in Nieuwegein.
Wij kennen namelijk de banenmarkt in deze omgeving als geen ander. Ben jij op zoek naar nieuwe uitdaging in deze omgeving?
Onze enthousiaste recruiters staan altijd klaar om samen met jou de perfecte baan te vinden!

Snelwegbrug vanuit de rustige wijk met de rivier "de Lek" op de voorgrond waarop een boot en een veerboot varen.
Filters
Filters
Filtermogelijkheden
Sorteer op:

Filters

Filters herstellen

Service Monteur

Nieuwegein
Solliciteer als één van de eerste!
3100 - 4100
32 -
40 uur
MBO

Verantwoordelijk voor het zelfstandig service verlenen, inspecteren, keuren en onderhouden van diverse kraansystemen. Interessant, deze baan als Servicemonteur Hijsmateriaal.

Operator Junior

Nieuwegein
Solliciteer als één van de eerste!
2450 - 2650
38 uur
MBO

Wil jij het vak van Operator leren? Dan ben jij degene die wij nodig hebben. Lees snel verder voor Operator Junior in het distributiecentrum van een bekende supermarktketen! 

Operator Distributiecentrum Junior

Nieuwegein
Solliciteer als één van de eerste!
2450 - 2650
38 uur
MBO

Wil jij het vak van procesoperator leren bij een bekend bedrijf? Als Operator Distributiecentrum Junior zorg jij ervoor dat de machines blijven draaien, zodat supermarkten gevuld blijven. In deze vacature lees je hoe jouw loopbaan als Operator eruit ziet!

Monteur Junior

Nieuwegein
2100 - 2700
40 uur
MBO

Ben jij een beginnend Monteur? En heb je een andere technische opleiding net afgerond of heb je al wat ervaring als Monteur Technische Dienst? Lees dan snel deze vacature en solliciteer!  

Montagemedewerker

Nieuwegein
2000 - 2400
39 uur
VMBO

Wat je nodig hebt als Montagemedewerker Gevelbekleding? Een beetje lef en twee rechterhanden. Wil je meer weten? Lees snel verder en solliciteer. 

Planner

Nieuwegein
2800 - 3800
32 -
40 uur
MBO

Ben jij graag verantwoordelijk voor het voorbereiden en plannen van werk van technici in de buitendienst? Heb jij veel met technische systemen en elektrotechniek?

Junior Calculator

Nieuwegein
2250 - 2500
16 uur
MBO 3

De mooiste verbouwingen en renovaties leren calculeren, dat ga jij doen bij dit kleinschalige bouwbedrijf in Nieuwegein als Junior Calculator!

Onderhoudsmonteur

Nieuwegein
3000 - 3600
40 uur
MBO

Wil jij aan de slag als onderhoudsmonteur machines waarin je veel sleutelt en technisch bezig bent? Lees dan snel verder! 

Systeembouw Monteur

Nieuwegein
2200 - 2800
40 uur
VMBO

Werk jij graag door heel Nederland op verschillende projecten in de systeembouw, druk dan op onderstaande knop en solliciteer!

Machine Operator

Nieuwegein
2600 - 2900
38 uur
MBO

Als Machine Operator zorg je er in een 4-ploegensysteem voor dat de machines blijven draaien. Dit doe je samen met je collega’s. Lees snel verder.  

Vacatures in Nieuwegein voor jou!

Als je op zoek bent naar vacatures in Nieuwegein, dan ben je bij Intro Personeel aan het juiste adres. Wij hebben regelmatig nieuwe vacatures beschikbaar in deze stad en helpen graag bij het vinden van jouw droombaan. Nieuwegein is een bruisende stad met veel bedrijvigheid en economische groei. Er zijn veel bedrijven gevestigd, waardoor er regelmatig interessante vacatures beschikbaar zijn.

Actief in omgeving Nieuwegein

Naast Nieuwegein zijn er ook andere plaatsen in de omgeving waar je mogelijk interessante vacatures kunt vinden, zoals Utrecht, Woerden, Gouda en IJsselstein. Deze steden zijn goed bereikbaar vanuit Nieuwegein en bieden ook veel mogelijkheden voor werkzoekenden. Intro Personeel heeft een locatie in IJsselstein waar enthousiaste recruiters werken die jouw vragen graag beantwoorden. Neem contact op met Intro Personeel IJsselstein.

Over Intro Personeel

Bij Intro Personeel hebben we diverse vacatures in Nieuwegein en de omliggende gebieden, van logistiek tot groenvoorziening. Bovendien gaan we verder dan alleen het aanbieden van vacatures. We werken samen met jou om jouw CV te verbeteren, sollicitatiegesprekken voor te bereiden en je te ondersteunen gedurende het hele sollicitatieproces. Ons doel is om jou te helpen bij het vinden van een baan die bij jou past.

Vacatures Nieuwegein fulltime, parttime en als bijbaan

Intro Personeel is al jaren lang erg actief in Nieuwegein en omgeving. De vacatures in Nieuwegein worden zowel fulltime als parttime aangeboden. Ook heeft Intro Personeel af en toe nog weleens een bijbaan bij de vacatures in Nieuwegein beschikbaar. Neem gerust contact op met onze ervaren recruiter van IJsselstein om vragen te stellen om te werken in de omgeving van Nieuwegein.