De vacature is succesvol toegevoegd als favoriet.
Toon vacatures
Intro Personeel
Intro Personeel

Vacatures Nieuwegein

Intro Personeel heeft een breed aanbod aan vacatures in Nieuwegein.
Wij kennen namelijk de banenmarkt in deze omgeving als geen ander. Ben jij op zoek naar nieuwe uitdaging in deze omgeving?
Onze enthousiaste recruiters staan altijd klaar om samen met jou de perfecte baan te vinden!

Filters
Filters
Filtermogelijkheden
Sorteer op:

Filters

Filters herstellen

Timmerman

Nieuwegein
2550 - 3150
40 uur
MBO

Als ervaren Timmerman ben jij het liefst de hele dag met je vak bezig. Alle timmerwerkzaamheden van fundering tot aan de nok kan jij zonder problemen aan!  

Operator Distributiecentrum Junior

Nieuwegein
2450 - 2650
38 uur
MBO

Wil jij het vak van procesoperator leren bij een bekend bedrijf? Als Operator Distributiecentrum Junior zorg jij ervoor dat de machines blijven draaien, zodat supermarkten gevuld blijven. In deze vacature lees je hoe jouw loopbaan als Operator eruit ziet!

Allround Marketeer

Nieuwegein
2600 - 3800
40 uur
VMBO

Wil jij grotendeels zelfstandig verantwoordelijk zijn voor het verzorgen van de Marketing binnen een internationaal technisch bedrijf?

Hulpmonteur Dakramen

Nieuwegein
2000 - 2500
40 uur
MBO

Vind je het geweldig om op hoogte te werken? En wil je ervaring opdoen in de bouw? Dan is deze baan als Hulpmonteur Dakramen iets voor jou. .

Hulpmonteur Dakramen

Nieuwegein
2000 - 2500
40 uur
MBO

Ben jij niet bang om op grote hoogtes te werken? Vind je het leuk om een mooi vak te leren? Dan is deze baan als Hulpmonteur Dakramen iets voor jou!

Trekkerchauffeur Groen

Nieuwegein
2100 - 2700
40 uur
MBO

Mooi werk op de trekker in het groen. Of het nu mooi weer is, of toch minder, jij zit in ieder geval goed op je machine. Vind je het gaaf om met een shovel of trekker te werken, dan is dit jouw nieuwe baan als Trekkerchauffeur Groen!

Medewerker Groenvoorziening

Nieuwegein
2000 - 2750
40 uur
VMBO

Zoek jij werk als Medewerker Groenvoorziening of als Machinaal Medewerker?  Reageer dan snel op deze vacature.

Monteur Wagenpark

Nieuwegein
2000 - 2750
40 uur
MBO

Ben je op zoek naar een mooie vervolgbaan als Monteur Wagenpark van diverse auto’s en bestelwagens? Afwisselend en leerzaam werk! Interesse, lees dan snel verder!

Operator Junior

Nieuwegein
2450 - 2650
38 uur
MBO

Wil jij het vak van Operator leren? Dan ben jij degene die wij nodig hebben. Lees snel verder voor Operator Junior in het distributiecentrum van een bekende supermarktketen! 

Timmerman

Nieuwegein
2550 - 3150
32 -
40 uur
MBO

Als Timmerman ben jij het liefst de hele dag bezig. Van een verbouwing tot kleine aanpassingen binnenshuis, jij kan het allemaal. Voel jij je aangesproken? Solliciteer snel!

Welkom in Nieuwegein

Ten zuiden van de A12 en ten westen van de A27 ligt de Utrechtse gemeente Nieuwegein. Die centrale ligging zorgt ervoor dat er veel bedrijven in de logistiek, transport en distributie zijn gevestigd in de gemeente. Op bedrijventerrein Het Klooster zijn er verschillende te vinden.   

Veel voorkomende vacatures zijn monteur, machinist en chauffeur.