De vacature is succesvol toegevoegd als favoriet.
Toon vacatures
Intro Personeel

Vacatures Zwijndrecht

Intro Personeel heeft een breed aanbod aan vacatures in Zwijndrecht.
Wij kennen namelijk de banenmarkt in deze omgeving als geen ander. Ben jij op zoek naar nieuwe uitdaging in deze omgeving?
Onze enthousiaste recruiters staan altijd klaar om samen met jou de perfecte baan te vinden!

Bekijk alle vacatures in Zwijndrecht.
Filters
Filters
Filtermogelijkheden
Sorteer op:

Filters

Filters herstellen

Assistent Projectleider

Zwijndrecht
2000 - 2600
40 uur
VMBO

Ben jij iemand die van plannen en regelen houdt? Voel jij je als een vis in het water in een klein team en ben je graag een ‘man tussen de mannen’? Dat kan in deze functie van Junior Werkvoorbereider.

Heftruckchauffeur

Zwijndrecht
2000 - 2400
40 uur
VMBO

Heftruck rijden in een loods gevuld met planken, balken en plaatmateriaal? Vind jij de geur van hout ook zo fijn? En wil je lekker aan de slag in de Logistiek? Jouw nieuwe baan als Logistiek Medewerker wacht op je!

Logistiek Medewerker Verkoop

Zwijndrecht
2200 - 2700
40 uur
VMBO

Een mooie afwisselende logistieke functie waarbij je direct klantcontact hebt? Meer weten over deze fulltime uitdaging? Lees dan snel verder.  

Leerling hovenier

Zwijndrecht
1800 - 2500
40 uur
VMBO

Groen, groener groenst. Particuliere tuinen, grote infrawerken, groenborders langs wegen, jij als groenvoorziener, hovenier of stratenmaker vindt het te gek om in de buitenlucht in het groen te werken!  

Monteur technische dienst

Zwijndrecht
2700 - 3500
40 uur
MBO

Heb jij twee rechter handen, ervaring in de elektrotechniek en ben jij op zoek naar een prachtige baan? Als monteur technische dienst vervul jij een belangrijke rol. Lees snel verder en solliciteer direct!

Paneelbouwer

Zwijndrecht
2300 - 2900
38 uur
MBO

Lijkt jou het gaaf om in een werkplaats je steentje bij te dragen aan grote elektroprojecten wereldwijd? Dan is dit een mooie vacature voor jou!

Medewerker Infra

Zwijndrecht
1800 - 2600
40 uur
MBO

Hard werken, kwaliteit en ontzorgen, dat is het motto van dit jonge maar uiterst flexibele Groen & Infra bedrijf uit Zwijndrecht voorstaat. Ze realiseren buitenruimtes van A-Z.

Projectmanager

Zwijndrecht
4000 - 6000
40 uur
HBO / WO

Projectmanager! Wacht dit is de baan die je vast en zeker geweldig zult vinden. Ben je op zoek naar een mooie baan, bij een prachtig bedrijf. Lees snel door, dan vertellen wij je er alles en kan je direct solliciteren. 

Operator Hout

Zwijndrecht
2000 - 2600
40 uur
VMBO

Ben jij uit het juiste hout gesneden? En zoek jij een baan als Operator? Lees dan snel verder.

Werkvoorbereider Paneelbouw

Zwijndrecht
2600 - 3600
38 uur
MBO

Als Werkvoorbereider Paneelbouw zorg jij voor het stap-voor-stap voltooien van elektrotechnische projecten!

Op de pagina “vacatures Zwijndrecht” wordt een uitgebreid aanbod aan banen vertoond in verschillende vakgebieden. Lees snel verder om meer informatie te krijgen over de functies in deze omgeving.

Veelgevraagde vacatures in Zwijndrecht

Veelgevraagde vacatures in Zwijndrecht komen uit het vakgebied logistiek. Vooral de functie logistiek medewerker is erg populair. Heb jij veel affiniteit met de logistiek en ben jij goed woonachtig voor vacatures in Zwijndrecht? Dan liggen de uitdagingen bij Intro Personeel voor het oprapen. Ook in ander vakgebieden biedt Intro Personeel werk aan. Zoek via de filters aan de linkerzijde van de pagina naar de juiste vacature die bij jou past! Ook kan je hier jouw salarisindicatie en werkuren aangeven.

Intro Personeel vestiging voor vacatures in Zwijndrecht

Voor de vacatures in Zwijndrecht is er geen vestiging van Intro Personeel in de woonplaats zelf. In de buurt zit de Intro Personeel vestiging uit Barendrecht. Bij deze vestiging werken veel enthousiaste recruiters die jij graag helpen met het vinden van de juiste baan. Naast de vestiging in Barendrecht, ligt op een kilometer na Alblasserdam ook erg dichtbij. Wil je graag in contact komen met onze recruiters? Neem dan contact op met één van onze vestigingen:

of

Hoe kan ik het beste solliciteren op vacatures in Zwijndrecht?

Wanneer jij bij een sollicitatiegesprek komt, is het belangrijk dat je jezelf goed vertoond aan de potentiële werkgever. Verschillende aspecten zorgen voor een goede eerste indruk bij jouw sollicitatiegesprek. Ook voor vacatures in Zwijndrecht is het belangrijk om jezelf goed te vertonen bij een sollicitatiegesprek. Onze recruiters helpen jou uiteraard graag bij het solliciteren bij een werkgever. Daarbij is er ook een interessante blog van Intro Personeel waarin veel tips worden weggeven.

Doe een open sollicitatie voor vacatures in Zwijndrecht

Weet je niet zo goed welke baan jou het meest aanspreken bij Intro Personeel? Het is mogelijk om een open sollicitatie in te vullen, zodat wij jou kunnen helpen aan een baan die echt bij jou past. Na een open sollicitatie word je benaderd door een enthousiaste recruiter van Intro Personeel. Samen met deze recruiter ga je kijken naar het aanbod aan vacatures in Zwijndrecht.