De vacature is succesvol toegevoegd als favoriet.
Blog

Bijzondere Baan: Servicemonteur Trapliften

27 november, 2019

De opa en oma’s van Nederland bedienen. Dat doe je in deze baan als Servicemonteur Trapliften. In je eigen rayon installeer je trapliften zodat ouderen weer naar boven kunnen. Recruiter Johan Vermeulen: “Het is een dienstbaar beroep waarbij je geduldig en vriendelijk moet zijn.”

Wat ga je precies doen? 

“Zodra je bent aangenomen krijg je een interne opleiding zodat precies weet hoe je de trapliften moet monteren. Dan gaat je echte werk beginnen: met je eigen werkbus ga je naar klanten in jouw rayon toe om trapliften te installeren. Na de plaatsing geef je de klant uitleg en instructies hoe hij of zij de traplift kan gebruiken. Meestal plaats je er 2 of 3 op een dag, maar dat hangt ook van je andere werkzaamheden af. Je verricht namelijk ook onderhoudswerkzaamheden en draait af en toe een storingsdienst.”

Waar ga je werken? 

“We zoeken monteurs voor diverse regio’s. Als je een beetje technisch bent en in de buurt van Zwolle, Dalfsen, Oss of Breda woont, komen we je graag met je in contact. Omdat je in of bij je eigen rayon woont heb je weinig reistijd nodig en kan je makkelijk bij de klant komen.”

Wat is zo uniek aan deze baan? 

“Het bijzondere aan deze functie is de doelgroep. Je bedient de opa’s en oma’s van Nederland. Het gaat meestal zo lang mogelijk zelfstandig willen blijven wonen. Het is de laatste fase voor ze naar het verzorgingshuis gaan. Door jouw werk lever je een bijdrage aan de zelfstandigheid van deze mensen. Door jou kunnen ze zich weer redden.”

Wat krijg je ervoor terug?  

“Naast een prima salaris tussen 2.200 euro en 2.500 euro krijg je ook nog allerlei toeslagen. Niet alleen een onregelmatigheidstoeslag, maar ook krijg je extra geld voor je storingsdienst en overwerk. Bovendien worden reisuren bovenop de werktijd gerekend. Je krijgt daarnaast 8 procent vakantiegeld en 13 ATV-dagen.”

Wie komt in aanmerking voor deze baan? 

“Klantvriendelijkheid en dienstbaarheid is bij deze baan erg belangrijk. Je moet niet alleen goed product afleveren, maar ook respectvol met ouderen om kunnen gaan. Dat betekent dat je dat goed moet kunnen luisteren, geduldig, beleefd en vriendelijk bent. Door jouw uitleg weten klanten hoe ze de traplift kunnen gebruiken. Verder is het van belang dat je technisch inzicht hebt en netjes en secuur kan monteren. De klant wil immers een goed werkende traplift.”

Is deze baan precies wat jij zoekt? Solliciteer hier en wij nemen snel contact met je op!

 

 

Gerelateerde artikelen

Waarom het slim is te kiezen voor een kansrijk beroep

Wat hebben de beroepen monteur mechatronica, gemechaniseerd groenvoorziener, HR-adviseur, logistiek medewerker en vrachtwagenchauffeur met elkaar gemeen? Nou dit, het zijn allemaal kansrijke beroepen. Ofwel: een beroep met goede baankansen. “Steeds meer bedrijven geven mensen de kans om in een kansrijk beroep aan de slag te gaan.”  “Op dit moment zijn er volgens de overheid zo’n […]

Lees artikel

Wat is een cao?

Als je jouw contract doorleest kom je ongetwijfeld te weten onder welke cao jij valt. Het kan daarom in ieder geval geen kwaad je daarin eens goed te verdiepen. Dan ben je precies op de hoogte welke rechten en plichten je hebt in jouw beroep(sgroep).   Als groep sta je sterker. Dat weten ze in de […]

Lees artikel

Net geopende vestiging Rotterdam heeft eerste mensen al bemiddeld  

Intro Personeel heeft onlangs op bedrijvenpark Noord-West (boven Spaanse Polder) in Rotterdam een nieuwe vestiging geopend. Bedrijven die personeel zoeken en kandidaten die op zoek zijn naar een vaste baan kunnen er terecht. “Mensen die een vaste baan willen bij een bedrijf in de regio zijn bij ons van harte welkom voor een kop koffie.”  […]

Lees artikel