De vacature is succesvol toegevoegd als favoriet.
Blog

Bijzondere Baan: Servicemonteur Trapliften

27 november, 2019

De opa en oma’s van Nederland bedienen. Dat doe je in deze baan als Servicemonteur Trapliften. In je eigen rayon installeer je trapliften zodat ouderen weer naar boven kunnen. Recruiter Johan Vermeulen: “Het is een dienstbaar beroep waarbij je geduldig en vriendelijk moet zijn.”

Wat ga je precies doen? 

“Zodra je bent aangenomen krijg je een interne opleiding zodat precies weet hoe je de trapliften moet monteren. Dan gaat je echte werk beginnen: met je eigen werkbus ga je naar klanten in jouw rayon toe om trapliften te installeren. Na de plaatsing geef je de klant uitleg en instructies hoe hij of zij de traplift kan gebruiken. Meestal plaats je er 2 of 3 op een dag, maar dat hangt ook van je andere werkzaamheden af. Je verricht namelijk ook onderhoudswerkzaamheden en draait af en toe een storingsdienst.”

Waar ga je werken? 

“We zoeken monteurs voor diverse regio’s. Als je een beetje technisch bent en in de buurt van Zwolle, Dalfsen, Oss of Breda woont, komen we je graag met je in contact. Omdat je in of bij je eigen rayon woont heb je weinig reistijd nodig en kan je makkelijk bij de klant komen.”

Wat is zo uniek aan deze baan? 

“Het bijzondere aan deze functie is de doelgroep. Je bedient de opa’s en oma’s van Nederland. Het gaat meestal zo lang mogelijk zelfstandig willen blijven wonen. Het is de laatste fase voor ze naar het verzorgingshuis gaan. Door jouw werk lever je een bijdrage aan de zelfstandigheid van deze mensen. Door jou kunnen ze zich weer redden.”

Wat krijg je ervoor terug?  

“Naast een prima salaris tussen 2.200 euro en 2.500 euro krijg je ook nog allerlei toeslagen. Niet alleen een onregelmatigheidstoeslag, maar ook krijg je extra geld voor je storingsdienst en overwerk. Bovendien worden reisuren bovenop de werktijd gerekend. Je krijgt daarnaast 8 procent vakantiegeld en 13 ATV-dagen.”

Wie komt in aanmerking voor deze baan? 

“Klantvriendelijkheid en dienstbaarheid is bij deze baan erg belangrijk. Je moet niet alleen goed product afleveren, maar ook respectvol met ouderen om kunnen gaan. Dat betekent dat je dat goed moet kunnen luisteren, geduldig, beleefd en vriendelijk bent. Door jouw uitleg weten klanten hoe ze de traplift kunnen gebruiken. Verder is het van belang dat je technisch inzicht hebt en netjes en secuur kan monteren. De klant wil immers een goed werkende traplift.”

Is deze baan precies wat jij zoekt? Solliciteer hier en wij nemen snel contact met je op!

 

 

Gerelateerde artikelen

Wat is een modaal inkomen in 2023?

Het praten over inkomen is vaak een taboe in de Nederlandse samenleving. Intro Personeel vindt het belangrijk om iedereen te vertellen over het modaal inkomen van 2023. Als wij open zijn over de salarissen, ontstaat er meer gelijkheid onder de werknemers. Dit vinden wij van Intro Personeel erg belangrijk. Grote kans namelijk dat je niet […]

Lees artikel

Hoe jij kan profiteren van het personeelstekort

Welk beroep je ook hebt tegenwoordig, er is vrijwel zeker een grote vraag naar personeel in jouw sector. Daar kan jij, als werkzoekende, van profiteren, Maar hoe doe je dat? Of je nu monteur, hovenier, loodgieter of commercieel medewerkers bent. In alle beroepen zijn er vandaag de dag te weinig of nauwelijks mensen beschikbaar. Dat […]

Lees artikel

Waarom het belangrijk is om werk te hebben

Het is net geen basisbehoefte in het leven. Maar het is wel enorm belangrijk om werk of een baan te hebben. Waarom is het zo belangrijk dat je iets te doen hebt waar je helemaal blij van wordt? Maar liefst iets meer dan 73 procent van de bevolking (mensen van 15 tot 75 jaar) heeft […]

Lees artikel