De vacature is succesvol toegevoegd als favoriet.Ik wil graag een herinnering!

Arthur van der Ham

Arthur moest en zou boer worden. De geboren en getogen Alblasserwaarder wilde van jongs af aan in de agrarische sector terecht komen. Lekker nuchter en hard werken. Nadat hij zijn hbo-diploma Commerciële Economie had behaald, kwam hij dan ook terecht in een functie in dit werkveld. Uiteindelijk wilde hij boer worden in Canada.

Na zes jaar op klompen lopen, bleek het toch tijd voor iets nieuws. En zo vonden Arthur en Intro Personeel elkaar. Het bleek een vruchtbare ontmoeting. Want inmiddels werkt de polderjongen al meer dan tien jaar bij Intro, en hij heeft het nog steeds uitstekend naar zijn zin. Spijt van deze keuze heeft de doorgewinterde vakman dan ook geen moment gehad.

Nadat hij op verschillende andere vestigingen werkte, leidt de inwoner van Noordeloos nu de vestiging IJsselstein. “Ik bemiddel graag mensen naar een mooie functie. Ik maak zo drie partijen blij: de sollicitant, de inlener en natuurlijk mijzelf.” Hij voegt er gelijk een uitnodiging aan toe. “Wil jij ook jouw kansen op de arbeidsmarkt bespreken? Bel even naar de vestiging IJsselstein. Ik help je graag verder.”