De vacature is succesvol toegevoegd als favoriet.
Intro Personeel
Opdracht 3

Wij zorgen voor anderen

Handen uit de mouwen

Stichting Present

Maandag 17 oktober is stichting Present langsgekomen om wat te vertellen over het werk wat zij verzetten. En daarbij is ook de oproep geplaatst om met elkaar aan de slag te gaan.

Op vrijdagmiddag 25 november tussen 13.00 uur en 17.00 uur kunnen we met elkaar de handen uit de mouwen steken! Tijdens deze middag krijg je de kans om een bewoner van Ridderkerk in armoede, ziekte en/of eenzaamheid te helpen via Stichting Present.
Je kan kiezen uit verschillende projecten:

  • Bij een sociaal project kan je denken aan wandelen/ spelletjes spelen met ouderen. (groepsgrootte 4 tot 7 personen en duur: 1,5 a 2 uur)
  • Bij een praktisch project kan je denken aan laminaat leggen, muren/ plafonds sausen, behangen of overige klusjes (groepsgrootte 3 tot 6 personen en duur: ongeveer 4 uur)

Samen met een groep collega`s word je ingedeeld bij een project. Hoe meer collega`s er mee doen, hoe gezelliger het wordt en hoe meer kwetsbare mensen blij gemaakt kunnen worden.

Om met Intro ‘wij zorgen voor anderen’ nog meer uitstraling te geven zou het tof zijn als er per vestiging minstens 1 persoon mee gaat met de actiemiddag. 

Aanmelden

Geef je voor 28 oktober bij Maartje op om mee te doen! En vermeld hierbij of je liever een sociaal of een praktisch project wilt aanpakken 🙂 Uiterlijk 1 week van tevoren van het project krijg je verdere informatie.