De vacature is succesvol toegevoegd als favoriet.Ik wil graag een herinnering!
Blog

Engelsman Hoveniers laat Intro Personeel meedenken in zoektocht naar ‘groen’ personeel

30 april, 2024
Hans Bossenbroek
Intro Personeel werft voor Engelsman Hoveniers

Groenprojecten aanleggen en onderhouden kunnen ze wel bij Engelsman Hoveniers. Met de hulp van Intro Personeel zoekt het hoveniersbedrijf uit Pijnacker personeel voor de groenvoorziening. “Wij vinden het fijn dat we zo snel met de recruiters kunnen schakelen.”

Aan Harmen van Dalen, accountmanager bij Intro Personeel Rotterdam, kun je het wel overlaten om groenvoorzieners en hoveniers te zoeken. Al jaren is hij gespecialiseerd in het zoeken van mensen voor ‘in het groen’. Ook bij Engelsman Hoveniers in Pijnacker hebben ze de diensten van Intro ontdekt. Het personeel wordt ingehuurd om op diverse plaatsen in het Westland de projecten tot een goed einde te brengen.

Gemotiveerd personeel

“In korte tijd zijn hier inmiddels al vijf mensen geplaatst”, licht Alex Engelsman, bedrijfsleider bij het hoveniersbedrijf toe. “Binnen ons project in het Westland zijn we naast mensen met ervaring vooral op zoek naar jongens of meiden die een goede motivatie hebben, écht willen werken en van aanpakken weten. Ook netjes kunnen communiceren vinden wij belangrijk. Inmiddels hebben we via Intro Personeel enkele mensen aan het werk. Een ander voordeel is dat Intro selecteert op mensen die beschikken over een rijbewijs, dit maakt de inzet van de jongens een stuk makkelijker. Bij ons worden jongens wel eens overplaatst in andere ploegen. Zo blijven wij flexibel en kunnen de mensen gevarieerd werk bieden”
Engelsman is dus tevreden over de samenwerking met Intro. “Een paar maanden geleden werden wij benaderd door Harmen. Hij vroeg of Intro kon meedenken in onze zoektocht naar personeel. Daar stonden wij open voor. Tot onze tevredenheid konden we snel schakelen. In ons werk is dat nodig omdat we in piekperiodes, zeker zoals nu in het voorjaar, snel personeel nodig hebben. Zo hadden we binnen korte tijd een aantal goede mensen aan het werk.”

Vertrouwen

De zoektocht naar personeel is nog niet afgelopen. Harmen en zijn collega’s van vestiging zoeken gedurende het seizoen nog steeds door naar geschikte mensen. “We ervaren het contact met Intro als heel plezierig. In de toekomst hopen we nog wat mensen voor aanlegwerkzaamheden te vinden. Belangrijk is hierbij dat jongens netjes met klanten om kunnen gaan en nauwkeurig werken.”

Ben je hovenier of groenvoorziener en wil je ook bij Engelsman Hoveniers werken? Neem dan contact op met Harmen of een andere recruiter van Intro Personeel Rotterdam.

Gerelateerde artikelen

Een foto van de Italiaanse kust gedurende de zomer.

Vakantiegeld 2024: Belasting, Bruto/Netto en AOW

Vakantiegeld 2024 is een belangrijk extraatje waar veel Nederlanders elk jaar naar uitkijken. Het biedt de mogelijkheid om een vakantie te boeken, spaargeld aan te vullen of andere uitgaven te dekken. In 2024 zijn er een aantal veranderingen en belangrijke aandachtspunten rondom vakantiegeld die je niet mag missen. In deze blog behandelen we alles wat […]

Lees artikel
Een witte man schrijft en CV op zijn laptop op kantoor met een uitzicht op de erasmus brug en de hoofbouw van Rotterdam.

Creëer het Perfecte CV: Tips, Voorbeelden en Handige Adviezen

Een goed CV is essentieel voor het vinden van een baan. Het biedt werkgevers een eerste indruk van jouw kwalificaties, ervaring en persoonlijkheid. In deze blog bespreken we hoe je een CV kunt maken dat je kansen op succes vergroot.   Waarom een Sterk CV Belangrijk is Een CV is meer dan een lijst van […]

Lees artikel

Een open sollicitatie: Voorbeeld en stappenplan

Een open sollicitatie kan de sleutel zijn tot die droombaan waar u al zo lang naar zoekt. Maar wat is een open sollicitatie eigenlijk? En hoe schrijf je er een? In deze blog beantwoorden we de meest gestelde vragen over open sollicitaties. 1. Wat is een open sollicitatie? Een open sollicitatie is een brief of […]

Lees artikel