De vacature is succesvol toegevoegd als favoriet.
Blog

Nieuw kantoor voor Intro-vestiging in Geldermalsen

8 februari, 2024

De vestiging van Intro Personeel in Geldermalsen is sinds kort gevestigd in een nieuw pand. De recruiters hebben nu een modern kantoorpand tot hun beschikking. Vestigingsmanager Robert van der Velde: “We zijn erg blij met dit nieuwe kantoor. Zo kunnen we kandidaten en relaties nog beter ontvangen.”

Het nieuwe kantoorpand van Intro Personeel, in hetzelfde bedrijfsgebouw, in de Gelderse gemeente is nu te vinden aan Panoven 27a. Daar zijn Robert, Daniёl en Dave nog steeds bezig met hetzelfde doel: mensen uit de regio bemiddelen naar een vaste baan en voor regionale bedrijven werven naar geschikt personeel.

Volgens Robert is het een goede keuze geweest om te verhuizen naar een nieuwe kantoor. “We beschikken nu over een modern pand dat van alle gemakken is voorzien. In de spreekkamers kunnen we mensen die langskomen op een prettige manier spreken. Ook hebben we zelf als recruiters een hele fijne werkruimte gekregen. Iedereen die op zoek is naar een vaste baan of geschikt personeel zoekt is welkom voor een verse bak koffie.”

Juiste match

“We kunnen zo uitstekend doen wat we in Geldermalsen alweer ruim drie jaar doen”, zegt Robert. “Mensen bemiddelen naar een vaste baan en personeel werven voor bedrijven. Voor ons is nog altijd het belangrijkste om de juiste match te maken tussen bedrijven en kandidaten.”

Intro Personeel is sinds 2021 in Geldermalsen gevestigd. Als personeelsbemiddelaar bemiddelen we veel mensen naar bedrijven in (de omgeving van) Tiel, Geldermalsen en Utrecht (regio Rivierenland). Onze recruiters zijn specialisten in vaste banen en zoeken voor bedrijven naar geschikt personeel voor de lange termijn.  Daarbij vinden we het belangrijk dat er een klik is tussen bedrijven en kandidaten.

Zoek je een baan of juist personeel? Drink dan gerust eens een bakkie met één van onze recruiters

Gerelateerde artikelen

Werken in Roosendaal? 3 redenen waarom je prima in deze Brabantse stad kan werken

Wie kent Roosendaal niet? De stad in West-Brabant staat bekend om de voormalige Eredivisieclub RBC Roosendaal, de Designer Outlet Roosendaal en de binnenstad. Wist je dat het ook een prima stad is om in te werken? We leggen graag uit waarom. Er zijn verschillende goede redenen om in Roosendaal en wijde omgeving aan het werk […]

Lees artikel

Hoe blijf je fit op de werkvloer?

Of je nu hovenier, assemblagemedewerker of HR-adviseur bent, fit en gezond blijven willen we allemaal. Fit blijven op de werkvloer is een kunst op zich. Hoe doe je dat? Wie wil nu niet fit blijven op de werkvloer? Wanner je lekker in je vel zit kun je beter presteren en dus op een prettige manier […]

Lees artikel

Waarom een belletje naar de recruiter altijd helpt

Je ziet een vacature, solliciteert en dan is het afwachten. Toch? Dat is niet altijd zo. Het kan slim zijn even naar de recruiter te bellen. Eén telefoontje kan wonderen doen. Digitaal solliciteren gaat tegenwoordig lekker makkelijk. Je stuurt een mailtje naar de recruiter of reageert gelijk op een vacature.   en klaar is Kees. Denk […]

Lees artikel