De vacature is succesvol toegevoegd als favoriet.Ik wil graag een herinnering!
Blog

Nieuw kantoor voor Intro-vestiging in Geldermalsen

8 februari, 2024

De vestiging van Intro Personeel in Geldermalsen is sinds kort gevestigd in een nieuw pand. De recruiters hebben nu een modern kantoorpand tot hun beschikking. Vestigingsmanager Robert van der Velde: “We zijn erg blij met dit nieuwe kantoor. Zo kunnen we kandidaten en relaties nog beter ontvangen.”

Het nieuwe kantoorpand van Intro Personeel, in hetzelfde bedrijfsgebouw, in de Gelderse gemeente is nu te vinden aan Panoven 27a. Daar zijn Robert, Daniёl en Dave nog steeds bezig met hetzelfde doel: mensen uit de regio bemiddelen naar een vaste baan en voor regionale bedrijven werven naar geschikt personeel.

Volgens Robert is het een goede keuze geweest om te verhuizen naar een nieuwe kantoor. “We beschikken nu over een modern pand dat van alle gemakken is voorzien. In de spreekkamers kunnen we mensen die langskomen op een prettige manier spreken. Ook hebben we zelf als recruiters een hele fijne werkruimte gekregen. Iedereen die op zoek is naar een vaste baan of geschikt personeel zoekt is welkom voor een verse bak koffie.”

Juiste match

“We kunnen zo uitstekend doen wat we in Geldermalsen alweer ruim drie jaar doen”, zegt Robert. “Mensen bemiddelen naar een vaste baan en personeel werven voor bedrijven. Voor ons is nog altijd het belangrijkste om de juiste match te maken tussen bedrijven en kandidaten.”

Intro Personeel is sinds 2021 in Geldermalsen gevestigd. Als personeelsbemiddelaar bemiddelen we veel mensen naar bedrijven in (de omgeving van) Tiel, Geldermalsen en Utrecht (regio Rivierenland). Onze recruiters zijn specialisten in vaste banen en zoeken voor bedrijven naar geschikt personeel voor de lange termijn.  Daarbij vinden we het belangrijk dat er een klik is tussen bedrijven en kandidaten.

Zoek je een baan of juist personeel? Drink dan gerust eens een bakkie met één van onze recruiters

Gerelateerde artikelen

Waarom het slim is juist in de zomer te solliciteren

De zon draait overuren, de stranden liggen vol en in de Tour de France is Parijs nog ver. Een baan zoeken? Waarom zou je? Toch zijn er redenen om eens verder te kijken dan je neus lang is. Heerlijk hé dat het lekker zomer is. Het kan juist een goed moment zijn om  van baan […]

Lees artikel
Jarno van der Eijnden Houthandel Van Dam

Variatie maakt het werk van productiemedewerker Jarno leuk

Productiemedewerker Jarno van den Eijnden werkt met veel plezier bij Houthandel Van Dam in Bunnik. “Ik heb een allround functie en veel verschillende werkzaamheden. Dat maakt mijn werk leuk.” Een aantal jaar geleden kwam Jarno via Intro bij Houthandel Van Dam terecht. “Ik ben begonnen als hulpje. Als insteker bij de schaver, mijn collega die […]

Lees artikel

Waarom fruit eten op je werk belangrijk is

Een banaan, een appel, een peer of een bakje druiven. Ben je lekker aan ’t werk dan is het goed om af en toe een stuk fruit te eten. Misschien staat er in de kantine op jouw werk wel een mandje met fruit. Of je nu op kantoor werkt of in de fabriek, het is […]

Lees artikel