Urgente vacatures op dit moment

 • “Intro heeft mij erg goed geholpen bij het vinden van een nieuwe vaste baan”

  Erwin werkt bij Amphitec

 • “Fijne samenwerking met als uitkomst een vast contract”

  Ruben werkt bij Den Boer Groenprojecten

 • “Een gesprek van nog geen uur zorgde voor een baan die perfect bij mij past!”

  Karl werkt bij GKB Machines

Bekijk hier alle reviews

Ook fluitend naar je werk?

Hoe fijn is het als je niet merkt dat je werkt? Dat je het zo naar je zin hebt, dat je de tijd gewoon vergeet? Werk waar jij gelukkig van wordt, daar gaan wij voor. Niet alleen vandaag, maar ook morgen en overmorgen, want ook dan wil je met plezier aan het werk zijn.

Intro Personeel kijkt graag samen met jou vooruit. Door je te helpen met het ontwikkelen van jouw talenten. En door je blijvend te laten groeien. Sluit je dus aan bij ons uitgebreide netwerk. Wij kennen de regio als geen ander en wij willen jou ook zo goed mogelijk leren kennen! Met alle aandacht die je verdient. #werktzeker

Vind hier jouw droombaan
 • Nieuws-

  Solliciteren terwijl je een vaste baan hebt?

  Lees meer

  Veel mensen vragen zich af wat het beste moment is om te solliciteren. De ervaring leert dat het makkelijker is om een nieuwe baan te vinden vanuit een vaste baan dan vanuit een uitkeringssituatie. Heb je momenteel een vaste baan en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Door middel van deze blog geef ik je een aantal nuttige tips die je helpen bij je zoektocht naar een nieuwe baan.

  Ewout Pols


 • Nieuws-

  Hang- en sluitwerkmonteur Jessy komt bij iedereen over de vloer

  Lees meer

  Hout, aluminium of kunststof. Waar de kozijnen ook van zijn gemaakt, voor Jessey van der Schoor (26) maakt het niet uit. Met veel plezier voert de hang- en sluitwerkmonteur uit Spijkenisse dagelijks reparaties en onderhoudswerkzaamheden uit.

  Hans Bossenbroek


 • Nieuws-

  3 tips voor werken in de hitte

  Lees meer

  Traditiegetrouw zijn de dakdekkers in het nieuws bij tropische temperaturen. Maar ongetwijfeld heb jij ook last van de warmte deze week. Of je nu directeur, werkvoorbereider, logistiek medewerker of monteur bent. Wij geven je wat tips om de snikhete dagen door te komen.

  Hans Bossenbroek