De vacature is succesvol toegevoegd als favoriet.
Blog

4. Hanglamp

28 maart, 2024
Werkzaam bij Intro Personeel
Tom van Reeuwijk
Hanglamp

Huidige bod:
Bieden vanaf €20,00

Hanglamp Juno M met Rookglas is van de Karwei. Ben je op zoek naar een mooi hanglamp voor in de huiskamer of op kantoor?

Productomschrijving

Hanglamp Juno M is met de rookglas-touch een ware must have voor jouw interieur. Deze stoere, industriële maar ook vintage lamp is de nieuwste trend en komt perfect tot zijn recht in ieder interieur. De hoogte van het glas is 18 cm. De diameter van het glas is 17,5 cm. Door de rookglazen kap wordt het licht mooi en groots verspreid. Combineer deze lamp met een bijzondere energiezuinige LED filament lichtbron naar keuze en maak deze eyecatcher helemaal af! Let wel op, de opening van het glas heeft een diameter van 7 cm waardoor deze lamp niet geschikt is voor een globe van 9,5 cm of meer. Hanglamp Juno is ook verkrijgbaar in grotere varianten en met transparant glas.

Deze hanglamp zijn van het merk: Karwei. Nieuwprijs rond de €37,49,-. Interesse in deze lamp? Doe een bod via de knop onderaan deze pagina.

Inzamelingsactie

Deze hanglamp is onderdeel van een inzamelingsactie voor Florys Foundation. Al het geld wat wordt opgehaald gaat rechtstreeks naar Florys Foundation.

Wat is Florys Foundation?

Met onze bedrijven verdienen wij geld. We vinden het belangrijk om een deel daarvan te reserveren voor goede doelen en lokale initiatieven. Bijzonder doel van onze foundation zijn de projecten in Oeganda die wij samen met Stichting ZOA hebben opgezet. Wij vinden het gaaf om de voortgang in deze projecten te zien en te volgen. Waar eerst kansarme jongere op straat rondzworven, hebben zij nu een baan met opleiding gekregen. Ook helpen wij mensen met het starten van hun agrarische onderneming door het verstrekken van micro-kredieten. Zoals genoemd willen wij ook dichterbij huis van betekenis zijn. Zo koken wij als collega’s iedere maand voor dak- en thuislozen in Rotterdam. Ook zijn wij betrokken bij een lokaal project als Deelcafé de Buurman, die bewust wil omzien naar mensen die zich eenzaam voelen.

Doe een bod

Gerelateerde artikelen

Een man staat aan een check-in balie met een vrouw achter de balie. warm gekleurd

Wat is een marktconform salaris?

Een marktconform salaris is het gemiddelde inkomen dat gewoonlijk wordt verdiend door mensen met vergelijkbare functies of rollen in een bepaalde sector of bedrijfstak. Marktconform salaris 2024 Het marktconform salaris 2024 kan worden vergeleken met het gemiddelde salaris in Nederland voor dat jaar. Het gemiddelde salaris van Nederland wordt vaak geïllustreerd aan de hand van […]

Lees artikel

Verschil detacheren en uitzenden

Uitzend- en Detacheringsbureaus spelen beide een rol in tijdelijk werk, maar wat zijn de verschillen? Een detacheringsbureau levert specialisten voor langere projecten, terwijl een uitzendbureau zich richt op diverse banen bij verschillende werkgevers. Intro vertelt je graag meer over deze belangrijke onderscheidende factor tussen uitzend- en detacheringsbureaus in deze blog. Wat is een uitzendbureau? Een […]

Lees artikel
Welke werkgever past bij mij?

Hoe weet je of een nieuwe werkgever bij je past?

Een baan zoeken is af en toe best een dingetje. Het is natuurlijk het beste als jíj en je nieuwe werkgever een uitstekend bij elkaar passen. Maar hoe weet je dat? Niets is leuker dan een baan waar leuk werk hebt én je het helemaal naar je zin hebt. Door je af te vragen of […]

Lees artikel