Lennart Blokland

Wie Lennart wil typeren komt ongetwijfeld uit op de woorden van sociaal en empathisch. Geen wonder dat hij in het recruitersvak terecht is gekomen. “Geen dag is hetzelfde”, zegt de Zeeuwse accountmanager over zijn werk. “Mijn functie is leuk omdat er veel dynamiek in zit. Ik vind het fijn om mensen een toekomst te kunnen bieden. Ik heb er dan ook plezier in wanneer ik het gevoel heb dat je een kandidaat echt geholpen heb met het opbouwen van een toekomst.”  

Zo is Lennart geworden wat hij vroeger wilde worden: een zakenman. “Van jongs af aan wist ik dat ik een commerciële functie wilde. Bovendien wilde ik graag met mensen werken. In mijn huidige baan kom ik dan ook helemaal tot mijn recht. Ik kan mensen helpen tot bloei te laten komen door ze de functie aan te bieden die past bij hun talenten.” 

Eén van de dingen die de goedgeluimde recruiter belangrijk vind is investeren in relaties. Niet alleen in zijn werk, maar ook privé. “Ik mijn vrije tijd drink ik graag een biertje met mijn vrienden of doe ik leuke activiteiten met hen. Ik geniet dan ook graag van de kleine dingen in het leven. Ze zijn waardevoller dan je (soms) denkt.”