Partners

Bij Intro Personeel verbinden we werkgevers en werknemers aan elkaar, zodat talent de kans krijgt om te bloeien. Zelf zijn we verbonden aan een aantal andere organisaties. Door samen te werken staan we samen sterker!

Florys

Intro Personeel heeft een grote broer: Florys. Deze dienstverlener ontzorgt op de terreinen van mens, werk en organisatie. Florys biedt onder meer financiële en administratieve ondersteuning, fiscale en juridische expertise en kennis op het gebied van HR, Proces en IT. Dit leidt tot een integrale aanpak met oplossingen die samen werken. Dat helpt de ondernemer zijn keuzes in lijn te brengen met zijn strategische doelen.

JobUp

Sommige mensen leven met een ziekte, een lichamelijke of geestelijke beperking. Ook zijn er mensen die in het verleden bepaalde keuzes hebben gemaakt en daardoor een stempel hebben gekregen. Deze mensen staan vaak buitenspel op de arbeidsmarkt. JobUp gelooft dat ook deze bijzondere mensen talenten hebben ontvangen. Met wat extra aandacht en inspanning kunnen deze talenten ingezet worden in onze maatschappij en in het bedrijfsleven. JobUp heeft de ambitie om dit bijzondere talent te zoeken en in te zetten. Hierdoor komen deze bijzondere mensen én bedrijven tot bloei!

Werken bij Intro

Word je enthousiast als je al deze verhalen leest? Schroom dan niet om een kijkje te nemen op onze werken bij-pagina. Wij zoeken altijd naar getalenteerde collega’s die onze passie delen om mensen en organisaties tot bloei te brengen. Heb jij het Intro DNA? Solliciteer dan snel!